Sănătate

Tânăr din Cluj, cu o boală incurabilă, cere ajutor: Am „murit” de două ori, pulsul a ajuns la 250 bpm. Gândul mi-a fost doar la copil

Un tânăr din județul Cluj, tatăl unui copil de 6 ani, este pe patul de spital în chinuri. Acesta suferă de o boală incurabilă la inimă, iar singura soluție este un transplant.

 

 


Mureșan Mădălin, un tânăr din Dej, județul Cluj, cere ajutorul oamenilor. El este foarte bolnav, iar acum are nevoie de un transplant la inimă. 

 


Pentru a putea rezista până atunci va folosi o inimă artificială. Riscurile sunt enorme având în vedere că prețurile unui transplant sunt foarte mari.

„E vineri seara când scriu aceste rânduri, cel mai probabil mulți dintre voi vă pregătiti să ieșiți la o cina sau în club. Eu stau pe patul de spital de 3 săptămâni cu nu mai mult de 6 perfuzii, efectiv îmi vine înapoi gustul de medicamente. După cum știți și mai mulți dintre voi sufăr de o boala incurabila la inima, singura soluție fiind un transplant pe viitor însă situația actuala necesită o inimă artificială pentru a mă ține în viață până la transplant. 


Costurile aproximative date din Germania sunt 150.000 euro, acum suntem în tratat cu un institut specializat din Italia și mă gândesc că ar fi cam tot pe acolo, optant spre Italia deoarece și timpul de așteptare al unui transplant e mai mic. Eu nu mai pot aștepta, am nevoie urgentă de tot ajutorul posibil. Ce m-a determinat să scriu rândurile astea este ultimul episod de azi care mi-a spus clar că nu mai am timp de așteptat și trebuie puse niște rotite în mișcare”, a mărturisit Mădălin. 


„Nu vreau să plec devreme. Vreau să-mi văd copilul mare”

Mădălin este tatăl unui copil de 6 ani. El a povestit vineri la miezul nopții o întâmplare terifiantă. Tânărul a „murit” de două ori, iar în ultimele clipe se gândea în permanență la băiatul său. 

Din fericire, medicii au reușit să-l salveze:


„Revenind la situația de azi, am „murit” de 2 ori după o agonie de 30 de minute în care pulsul meu a ajuns la culmi înalte 250 bpm. Norocul meu a fost că doctorii au acționat cum trebuie și m-au readus printre noi, cei vii. Știți cum e? În ultimele clipe când ți se închid ochii și ești conștient că sunt ultimele tale clipe, vă spun eu, dezastru, după care a venit starea de acceptare că mă sting dar gândul meu a fost în permanență la copilul meu, David de 6 anișori care în toamna începe școala. Îl iubesc, îmi iubesc iubita și viitoarea soție dacă mai ajung în acele zile, îmi iubesc mama, îmi iubesc toată familia de la mic la mare și nu vreau să plec prea devreme ci mi-aș dori să-mi vad copilul mare. Ce vă cer? Orice sprijin posibil. Un share poate ajunge la cine trebuie postarea asta și toate actele doveditoare a stării mele de degradare”, a spus Mădălin.

Starea lui Mădălin s-a agravat în toamnă: „Vă iubesc și pe voi pentru că, tot cu ajutorul vostru am făcut și a doua operație care m-a ținut pe picioare foarte bine, vreo 3 ani, starea mea agravânduse undeva din toamnă. Cu inima ruptă vă spun că nu mai credeam vreodată că voi ajunge aici, în situația asta. Nu pot sta fără oxigen, ficatul și rinichii sunt obosiți (ma umflu ca un balon cu apa), aproape o epava DAR cu acestă inima artificiala pot aștepta liniștit transplantul în sine. Singura problema fiind banii și timpul, pentru că sunt într-o cursa contracronometru. Vă mulțumesc mult, mult. Vă rog frumos shareuiți să ajungă unde trebuie. Pana la ministrul sănătății pentru că în țară nu prea sunt șanse de asemenea tratament și nu vreau sa fiu persoana care o confirma”, a mai spus băiatul. 

Cum poți dona:

PayPal : 0769721585 sau Madalin168
Btpay:0769721585 
Revolut: se poate pune orice valuta, nu doar lei - madaliw4cf

Banca Transilvania conturi curente
Muresan Madalin 
Lei : RO45BTRL05201201610762XX
Euro : RO91BTRL05204201610762XX
Lire/Gb : RO53BTRLGBPCRT0061076201
Dolari/USD RO02BTRLUSDCRT0061076201
Cod Shift   BTRLRO22

CITEȘTE ȘI:

Strigăt de ajutor! Un băiețel de câteva luni din Cluj suferă de o boală rară, care îi distruge nervii și mușchii.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter