Sănătate

Medic, despre închiderea Institutului de Urologie și Transplant din Cluj: „Tentativă de omucidere”

Medicul Monica Pop a comentat situația în care se află Institutul de Urologie și Transplant din Cluj, care riscă să fie închis. Ea a făcut acuzații grave, spunând că ceea ce se întâmplă este o tentativă de omucidere.

 

 


Institutul de Urologie și Transplant din Cluj a rămas fără finanțare și riscă să fie închis. Sute de pacienți sunt puși într-o situație periculoasă și pe listele de așteptare pentru transplant, când soarta institutului este incertă. 

 


Medicii și angajații unității medicale au protestat luni fiindcă institutul a rămas fără financiare. Ei i-au cerut ministrului Sănătății soluții imediate, ca pacienții să nu aibă de suferit din cauza aceasta. 

Medicul Monica Pop,
șef Secție la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București, susținea revoltată că ceea ce se întâmplă este o tentativă de omucidere, că s-ar vrea distrugerea „transplantului din România”, potrivit antena3.ro.


„Să iasă toţi pacienţii şi să facă plângere penală pentru că asta urmează. Planul lui Voiculescu de a distruge transplantul din ţara asta merge înainte. Iar dacă doamna ministru vrea să demonstreze că este doar o păpușă în mâna cuiva pentru care nu am cuvinte să spun ce consider ce este şi care vrea să ducă mai departe planul acesta distructiv.

Oamenii să nu se lase, nici pacienţii şi nici medicii. Îmi pare rău pentru colegii medici, dar atitudinea ministrului Sănătăţii asta dă de înțeles că vor să distrugă transplantul din România", a spus revoltată medicul Monica Pop la Sinteza Zilei.


CITEȘTE ȘI:

Institutul de Urologie și Transplant Renal Cluj, răspuns pentru ministrul Sănătății: „Problemele de securitate la incendiu rămân”

 


Reacția ministrului Sănătății după protestul medicilor clujeni de la Institutul de Urologie și Transplant Renal

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter