Sănătate

Masca devine OBLIGATORIE pe întreg teritoriul țării? Ce decizie a fost luată

Masca devine obligatorie pe întreg teritoriul României? Orban s-a întâlnit cu reprezentanții Ministerului Sănătății și Departamentului pentru Situații de Urgență. Ce decizie a fost luată?

Masca devine OBLIGATORIE pe întreg teritoriul țării? Ce decizie a fost luată Masca devine OBLIGATORIE pe întreg teritoriul țării? Ce decizie a fost luată

 

 


Premierul Ludovic Orban s-a întâlnit miercuri seara cu responsabilii gestionării epidemiei de Covid19, reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Departamentului pentru Situații de Urgență și Ministerului Afacerilor Interne, pentru a analiza posibilitatea introducerii unor noi măsuri care să limiteze extinderea epidemiei Covid19.

 


Masca obligatorie în toată România

Una dintre măsurile discutate se referă la impunerea obligativității purtării măștii de protecție în toate spațiile deschise, pe întreg teritoriul țării, indiferent de incidența de infectare de la nivelul județelor.

Vicepremierul Raluca Turcan a informat că nu s-a pus în discuție restricționarea circulației pe timp de noapte, la nivel național, dar că o astfel de măsură ar putea fi impusă în localitățile în care se înregistrează o creștere accelerată a numărului de infectări cu Covid19.


CITEȘTE ȘI:

CARANTINĂ în localitățile care depășesc rata de 6 infectări cu COVID19 la mia de locuitori? Clujul a ajuns la 5.04 la mie

 


 

Ce grad de protecție au măștile, în funcție de tipul acestora? Acest aspect trebuie luat în considerare

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter