Sănătate

A murit medicul Dorin Mureșan, fost șef UPU Cluj. „Colegii nu mai au alături un om de excepție”

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a anunțat miercuri moartea medicului Dorin Mureșan. Acesta a fost medicul coordonator al UPU Cluj timp de 10 ani.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a anunțat miercuri moartea medicului Dorin Mureșan. Acesta a fost medicul coordonator al UPU Cluj timp de 10 ani/ Foto: Facebook - Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a anunțat miercuri moartea medicului Dorin Mureșan. Acesta a fost medicul coordonator al UPU Cluj timp de 10 ani/ Foto: Facebook - Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca

 

Medicul Dorin Mureșan, fost coordonator, timp de 10 ani, a Unității de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj-Napoca s-a stins din viață. 


 

Dorin Mureșan era medic cu dublă specializare, medicină generală și ATI. Medicul a lucrat până în ultima clipă a vieții în cadrul unității terapie intensivă din cadrul Clinicii Medicală 2.


„Odată cu trecerea în neființă a medicului Dorin Titus Mureșan, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a pierdut un profesionist desăvârșit, iar foștii colegi nu mai au alături un om de excepție.

Medic cu dublă specializare, medicină generală și ATI, Dr. Dorin Mureșan și-a desfășurat activitatea ca medic urgentist și de terapie intensivă, activând până în ultima clipă a vieții în cadrul unității terapie intensivă din cadrul Clinicii Medicală 2. Timp de 10 ani, între 2002 și 2012 a fost medicul cordonator al Unității de Primiri Urgențe. A efectuat mai multe stagii de pregătire și schimburi de experiență la spitale din străinătate. 


Personalul spitalului este alături de familia greu încercată. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!”, au scris reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

 

CITEȘTE ȘI:

A murit medicul Gheorghe Popa de la Centrul de Pediatrie Cluj-Napoca

Medicii din Cluj-Napoca l-au operat pe un bărbat care avea un lingou de aur în abdomen

A murit un profesor îndrăgit de la UMF Cluj! Conducerea: „S-a dăruit profesiei și a luminat cu înțelepciune drumul multor generații”

abonare newsletter