Actualitate

Medicii din Cluj-Napoca l-au operat pe un bărbat care avea un lingou de aur în abdomen

Un bărbat de 35 de ani din Bistrița este cercetat pentru tăinuire, după ce medicii clujeni i-au descoperit un lingou de aur în abdomen.

Medicii din Cluj-Napoca l-au operat pe un bărbat care avea un lingou de aur în abdomen. Sursă foto: Depositphotos.com

 

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a ajuns la un spital din Cluj-Napoca, după ce în zona abdomenului avea un lingou de aur. Pacientul a fost operat de urgență și urmează să fie cercetat pentru tăinuire


„La data de 7 aprilie a.c. Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către reprezentanții unei instituții medicale din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că în cadrul unei intervenții chirurgicale, efectuată la data de 7 aprilie a.c., au extras din abdomenul unui bărbat de 35 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, un lingou de aliaj de culoare galben.

Verificările derulate de polițiști au condus la stabilirea faptului că cele sesizate se confirmă, dar având în vedere starea post chirurgicală a pacientului, până în prezent nu s-a putut realiza comunicarea cu acesta.


În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Captură impresionantă pe Aeroportul Cluj! Româncă prinsă cu 70 de lingouri ascunse în bagaj

Captură spectaculoasă pe Aeroportul din Cluj! Un egiptean, prins cu 24 de lingouri de aur în bagaj

Ultimele Stiri
abonare newsletter