Politică

Surse: Premierul l-a nominalizat pe Mihai Fifor la Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta a făcut nominalizarea pentru funcţia de ministru al Transporturilor, rămasă vacantă după demisia lui Ioan Rus. Senatorul Mihai Fifor, liderul PSD Craiova, este propunerea pe care premierul ar fi trimis-o vineri la Cotroceni.

sursa romaniatv.net sursa romaniatv.net

Ioan Rus a demisionat acum zece zile după afirmaţiile jignitoare despre soţiile şi copiii românilor care lucrează în străinătate. Plecarea lui Ioan Rus a fost anunţată de premier pe pagina de Facebook, dar decretul de eliberare din funcţie nu a fost publicat în Monitorul Oficial.

Mihai Fifor este propunerea premierului pentru funcţia de ministru al Transporturilor, potrivit unor surse ale Digi24.


Acesta este preşedintele Comisiei de Transporturi din Senat, deşi nu are experienţă în acest domeniu. Mihai Fifor se află la primul mandat de parlamentar, fiind senator de Dolj.

În perioada 1994-2001, acesta a fost cercetător ştiintific la Institutul de Cercetări socio-umane C.S. Nicolaescu-Plopsor, între 2001 şi 2005, a lucrat ca director la Centrul judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale din Dolj, în perioada 2005-2009, a fost manager al Muzeului Olteniei din Craiova.


În 2009, Mihai Fifor a lucrat ca secretar de stat în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, funcţie pe care a ocupat-o şi în 2012. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter