Sport

Pe cine a pariat Țiriac la Cluj?

Omul de afaceri Ion Țiriac a participat, alături de Ioan Rus și primarul Emil Boc, la meciul U-BT - Panathinaikos. Pe lângă aceștia, în tribune s-a aflat Horia Ciorcilă, dar și Vasile Pușcaș.


Actualitate

Alin Tișe și o firmă apropiată lui Ioan Rus construiesc blocuri într-o zonă de case. Vecinii, oripilați de proiect: “Bătaie de joc”

Aplică Primăria Cluj-Napoca dublu standard dezvoltatorilor imobiliari? După ce a sistat eliberarea autorizațiilor de construire din cauza traficului foarte mare, municipalitatea dă undă verde construirii unor blocuri în Bună Ziua, într-o zonă de case. Beneficiarii proiectului sunt Alin Tișe, finul lui Emil Boc, omul de afaceri Sorin Dan și o firmă apropiată lui Ioan Rus, fost ministru PSD al Transporturilor.

Politică

Ioan Rus demisionează din PSD și i se alătură lui Ponta

Liderul de odinioară al Grupului de la Cluj – l-am numit pe social-democratul Ioan Rus, ex-vicepremier în Guvernul Năstase și fost ministru al Transporturilor în Cabinetul Ponta – se va alătura oficial, peste doar câteva săptămâni, Pro România, grupare coordonată de Victor Ponta, care a înregimentat, recent, și alți vechi PSD-iști aflați în conflict deschis cu Liviu Dragnea.


abonare newsletter
banners