Politică

Ponta a citat, la PLR, o formulare atribuită lui Lenin, Troţki şi Stalin despre deviaţionişti

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a citat, vineri, în debutul Congresului PLR, unde a participat ca invitat, o formulare atribuită lui Lenin, Troţki şi Stalin, care ar fi susţinut că deviaţioniştii sunt cei care rămân pe linia partidului după ce partidul şi-a schimbat linia.

Victor Ponta

 

”Mi-am adus aminte o fomulare celebră din urmă cu aproape o sută de ani a unor bolşevici. Nu era vorba de Orban, Atanasiu şi Petrache, ci de Lenin, Troţki şi Stalin care spuneau că deviaţioniştii sunt cei care rămân pe linia partidului după ce partidul şi-a schimbat linia”, a spus Ponta.


“Să înţeleg că sunteţi deviaţionişti pentru că aţi rămas la linia liberalilor după ce partidul şi-a schimbat linia şi a devenit popular sau pentru că aţi rămas credincioşi unui proiect de 7,4 milioane de ori mai important decât Crin Antonescu, decât mine sau Daniel Constantin, unui proiect în care românii au crezut în 2012 şi pe care vor să-l vadă finalizat în acest an şi până în 2016”, a adăugat Ponta.

La Congresul PLR au participat, alături de Ponta, şi vicepremierii Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, şi Daniel Constantin, preşedintele PC. Cei doi au ţinut, la rândul lor, discursuri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter