Politică

Alin Tişe cere modificarea statutului parlamentarilor: imunitatea să se refere doar la declaraţiile politice!

Senatorul PDL de Cluj, Alin Tişe, susţine că PDL va cere modificarea statutului parlamentarilor astfel încât imunitatea să se refere doar la declarațiile politice. PDL cere de asemenea, eliminarea votului secret din regulamentul.

„222 PSD-iști contra DNA! O lovitură de stat dată ordinii de drept. Peste două treimi din Camera Deputaților au făcut front comun și opresc înfăptuirea justiției. Raportul MCV pe justiție este deja compromis. Parlamentul obstrucționează justiția, şi aderarea la Schengen este iar compromisă. Superimunitatea parlamentarilor apără superbaronii PSD și PNL. PSD este un partid antioccidental care apară baronii locali și familiile acestora. PDL cere PSD să continue parcursul european al Românei“, a declarat Alin Tişe.

Ponta încalcă legea!

Parlamentarul clujean subliniază totodată că PSD și PNL „au paralizat țara de 13 zile“. „Instabilitatea guvernării USL este o problemă de securitate națională. Ponta încalcă legea și își bate joc de români. România nu are Guvern, patru ministere foarte importante nu funcționează în mod evident. Ponta refuză numirea miniștrilor și își bate joc de români încălcând legea.


PDL solicită numirea în regim de urgență a miniștrilor sau organele abilitate să se sesizeze întrucât Guvernul este în ilegalitate“, a mai declarat Tişe.

De asemenea, PDL solicită restituirea sumelor încasate de miniştrii demisionari începând cu data depunerii demisiilor. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter