Politică

PDL cere dezbaterea în Parlament, în regim de urgenţă, a codului insolvenţei

Senatorul PDL de Cluj, Alin Tişe, a susţinut miercuri declaraţia politică cu titlul „Ponta, Codul insolvenței și dorința de a dresa presa”, acuzând guvernul că dorește favorizarea „prietenilor” prin ordonanțe de urgenţă.

„Codul insolvenței nu trebuie să închidă societăți cu planuri de redresare și să îngrădească libertatea presei. E un abuz fără precedent ce trebuie sancționat! Un cod al insolvenței serios întocmit trebuie să cuprindă  mecanisme concrete de reorganizare și finanțare, nu doar la nivel declarativ. Devine o certitudine faptul că acest Guvern pune în primul rând în pericol libertatea presei și dreptul de informare al cetățenilor. Minciunile și eșecul acestei guvernări nu pot fi ascunse prin legi!“, a spus senatorul democrat liberal.

Acesta a mai subliniat că România este în faliment datorită incompetenței și proastei guvernări, iar PDL cere dezbaterea în regim de urgență, în Parlament, a codului insolvenței „pentru a înlătura derapajele nepermise de la statul de drept, prevăzute în acest act normativ“.

Ultimele Stiri
abonare newsletter