Politică

Ramona Mănescu a fost numită în funcţia de ministru al Transporturilor

Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul pentru numirea Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor.

Europarlamentarul Ramona Mănescu a fost numită în funcţia de ministru al Transporturilor Europarlamentarul Ramona Mănescu a fost numită în funcţia de ministru al Transporturilor

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor va avea loc în aceeaşi zi, la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, potrivit aceleiaşi surse.

Premierul Victor Ponta i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu, luni dimineaţă, propunerea de numire a Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale.


Ramona Mănescu s-a aflat luni la Palatul Victoria, unde a avut o discuţie cu premierul Victor Ponta.

Ponta a declarat duminică  că este de acord cu numirea Ramonei Mănescu pentru postul de ministru al Transporturilor şi va trimite Preşedinţiei o propunere în acest sens.


Deputatul Nini Săpunaru şi europarlamentarul Ramona Mănescu sunt cele două nominalizări pentru Ministerul Transporturilor înaintate premierului Victor Ponta, în urma votului de duminică din BPN al PNL.

Ultimele Stiri
abonare newsletter