Politică

Elena Lasconi, noul președinte al USR: „De astăzi începe reconstrucţia partidului”

Elena Lasconi este noul președinte al USR.

Elena Lasconi, noul președinte al USR: „De astăzi începe reconstrucţia partidului” | Foto: Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel - Facebook Elena Lasconi, noul președinte al USR: „De astăzi începe reconstrucţia partidului” | Foto: Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel - Facebook

 

 


Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel, a câştigat competiţia internă pentru funcţia de preşedinte al Uniunii Salvaţi România.

 


Ea a precizat astăzi, 26 iunie, după anunţarea rezultatelor alegerilor interne, că va reîncepe reconstrucţia USR, construind "punţi între oameni şi între generaţii".

„De astăzi începe reconstrucţia USR şi tot de astăzi vom lucra mai uniţi şi mai determinaţi ca niciodată, pentru că în joc este pierderea democraţiei din România. Şi poate că nu întâmplător am câştigat aceste alegeri astăzi, de Ziua Drapelului. Sunt mândră că sunt româncă, iar eu sărbătoresc prin fapte Drapelul României în fiecare zi. Şi m-aş bucura ca în această seară să îl fluturăm cu toţii în Piaţa Universităţii, la Iaşi, la Constanţa, la Satu Mare, în România de dincolo de graniţele ţării şi să ne bucurăm împreună de victoria echipei naţionale de fotbal la Campionatul European”, a precizat Elena Lasconi. 


CITEȘTE ȘI
Cătălin Drulă demisionează din funcția de președinte al USR: „Avem rezultate sub aşteptările pe care le-am avut noi. Îmi asum.”

În opinia sa, „concentrarea puterii în mâinile unor partide învechite în rele şi mimarea că ar consulta populaţia din patru în patru ani le-au adus românilor doar dispreţ, furt din buzunarele celor care muncesc pentru România şi sunt de bună credinţă".

„Asta a dus la slăbirea statului, din punctul meu de vedere. Puterea poporului înseamnă putere în fiecare zi şi nu doar o dată la patru ani. Puterea cetăţeanului înseamnă să ai o viaţă într-o ţară mândră şi respectată în care să îţi doreşti să-ţi creşti copiii", a susţinut noul preşedinte al USR.


CITEȘTE ȘI
Viorel Băltărețu a demisionat din funcția de președinte al filialei USR Cluj-Napoca. „Lupt în continuare pentru ceea ce contează pentru clujeni”.

Elena Lasconi a precizat că va construi în USR, la fel cum a făcut la Câmpulung, „punţi între oameni, între generaţii".

„Asta o să fac şi în USR şi o spun cu mare încredere. Aşa cum e într-un oraş, când câştigi primăria cu majoritate, reprezinţi, după alegeri, fiecare cetăţean al acelui oraş, aşa o să fac şi în USR. Suntem o echipă, iar eu toată viaţa am lucrat în echipă", a mai spus Elena Lasconi. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alegeri locale 2024. Cine sunt primarii din județul Cluj? PNL a păstrat toți primarii de orașe. Unde s-a schimbat culoarea politică?

EXIT-POLL la alegeri europarlamentare. Coaliția PSD-PNL câștigă europarlamentarele cu 54%. Pe locul al doilea se află AUR cu 15%.

Cătălin Drulă a fost ales președintele USR din primul tur, cu 71% din voturi

Ultimele Stiri
abonare newsletter