Politică

Bătaia din sediul PSD Cluj s-a lăsat cu sancțiuni. Consilier local, exclus din partid!

Anca Ciubăncan, consilier local PSD, a fost exclusă din partid, duminică, după bătaia în care a fost implicată în cursul zilei de vineri. Alături de Ciubăncan, a mai fost exclusă din partid și Angela Sacaliș.

Anca Ciubăncan în ședință de Consiliu Local. Sursă foto Facebook Anca Ciubăncan Anca Ciubăncan în ședință de Consiliu Local. Sursă foto Facebook Anca Ciubăncan

 

Anca Ciubăncan a fost exclusă din PSD, în cursul zilei de duminică. Ea a afirmat că a ajuns vineri seara la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Cluj, cu o rană gravă la cap. Ciubăncan susține că ar fi fost bătută chiar în sediul PSD Cluj Napoca, organizația municipală, de alte trei femei, între care Angela Sacaliș și Evelina Milea, președintele organizației de tineret al PSD Cluj.


CITEȘTE ȘI: Bătaie între două PSD-iste la sediul din Cluj-Napoca, una dintre ele a ajuns la spital. A fost sesizată Comisia de Etică

„Astăzi,19 martie, Biroul Permanent Municipal al PSD Cluj-Napoca, în sedința extraordinară  a aplicat sancțiunile cuvenite persoanelor implicate în regretabilul eveniment, izolat, petrecut la data de 17 martie la sediul organizației municipale. Deciziile luate astăzi respectă în integralitate Statutul PSD. Astfel , au fost aplicate următoarele sancțiuni: excluderea din partid a doamnei Ciubăncan Anca ,conform  art 31. alin. 4 din Statutul PSD, excluderea din partid a doamnei Sacaliș Angela,  conform  art 31. alin. 4 din Statutul PSD, aplicarea sancțiunii cu «avertisment» pentru Milea Evelina, având în vedere încălcarea art. 31 alin. 1 din Statutul PSD, aplicarea sancțiunii cu «avertisment» pentru Neagu Luiza, având în vedere încălcarea art. 31 alin. 1 din Statutul PSD”, a declarat Ovidiu Ioan Săcară, președintele PSD Cluj-Napoca.

Potrivit lui Săcară, hotărârea subliniază „lipsa de toleranță în fața acestor derapaje și dorința de a nu perpetua astfel de comportamente în cadrul echipei noastre”.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Horia Șulea se înscrie în PSD! Președinte PSD Cluj: „E exclus să preia șefia organizației”

PES Activists Cluj, întâlnire de lucru cu PSD Cluj: Subiectele de interes european și național au reprezentat principala temă a dezbaterii

Reacția PSD Cluj după demisia lui Vasile Dîncu de la Apărare: „Un gest lipsit de egoism... România a suferit o reală pierdere politică și administrativ-diplomatică”

abonare newsletter