Actualitate

Bătaie între două PSD-iste la sediul din Cluj-Napoca, una dintre ele a ajuns la spital. A fost sesizată Comisia de Etică

Un scandal a izbucnit, vineri, la sediul PSD din municipiul Cluj-Napoca, între două social-democrate. Una dintre femei a ajuns la spital.

Un scandal a izbucnit, vineri, la sediul PSD din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: captură ecran Google Maps Un scandal a izbucnit, vineri, la sediul PSD din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: captură ecran Google Maps

 

 


Un scandal a izbucnit, vineri, 17 martie, la sediul PSD din municipiul Cluj-Napoca.

 


„În după-amiaza zilei de 17 martie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că într-o curte interioră situată pe strada Eroilor, are loc o stare conflictuală între două femei.

Starea conflictuală a fost aplanată, iar polițiștii au oferit femeilor în cauză îndrumări legale, privind dreptul de a formula plângeri penale în termenul prevăzut de lege, la acel moment persoanele refuzând deplasarea la sediul unității de poliție.


Au fost demarate cercetări din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi stabilite toate aspectele de interes pentru cauză”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.

Una dintre femei a ajuns la spital și prezenta suspiciuni de leziuni în zona cervicală și a bazinului.


„A fost înregistrată o intervenție, în jurul orei 16, pe Bulevardul Eroilor nr 2, unde o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani a primit primul ajutor calificat și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Femeia prezenta suspiciuni de leziuni în zona cervicală și a bazinului”, a transmis ISU Cluj pentru Monitorul de Cluj.

„Am solicitat toleranță zero”

Președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a declarat pentru monitorulcj.ro că a fost convocat de urgență Biroul Organizației municipale și sesizată comisia de Etică a organizației județene PSD Cluj.


„Este un incident regretabil.

A fost convocat de urgență Biroul Organizației municipale PSD Cluj-Napoca care are competență în acest caz. Va analiza acest incident și va lua măsurile corespunzătoare.

Am solicitat toleranță zero față de astfel de fapte și aplicarea corespunzătoare a Statului PSD. De asemenea a fost sesizată Comisia de Etică  a organizației județene PSD Cluj. 

Update ora 16:38

„Astăzi, Biroul Permanent Municipal al P.S.D. Cluj-Napoca, în ședința extraordinară, a demarat procedurile de sancționare a persoanelor implicate în regretabilul eveniment, izolat, petrecut la data de 17.03.2023 la sediul organizației municipale. 

Deciziile luate astăzi respectă în integralitate statutul partidului. În cadrul ședinței au fost convocate persoanele implicate pentru a explica aspectele cheie ale incidentului. În fața normalității și a regulilor clare, statutare, au fost analizate argumentele acestora și deși unii dintre cei implicați au crezut, nici un argument destructiv nu se poate impune. Este greu să treci prin asemenea momente și să fi atras în centrul unui scandal provocat fără temei. Decizia finală fiind sancționarea aspră a celor responsabili de prejudiciile aduse atât colegilor cât și imaginii și prestanței organizației PSD Cluj Napoca. 

Nu putem agrea asemenea abordări în organizația noastră. Baza acesteia stă în aprecierea reciprocă, colegialitatea, respectul, solidaritatea și demnitatea. Asemenea evenimente provocatoare generate de către persoane cu vădite tentații de violență verbală și fizică pot doar să ne determine să ne delimităm și separăm drumurile. Suntem o echipă unită și nu ne permitem să acceptăm derapaje individuale. Am muncit mult și consecvent și suntem aici pentru a promova adevăratele valori social democrate, demnitatea umană și de a le oferi ca exemplu cetățenilor. Acest demers continuă, iar deciziile finale vor fi luate în următoarele zile”, a transmis PSD Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Horia Șulea se înscrie în PSD! Președinte PSD Cluj: „E exclus să preia șefia organizației”

Reacția PSD Cluj după demisia lui Vasile Dîncu de la Apărare: „Un gest lipsit de egoism... România a suferit o reală pierdere politică și administrativ-diplomatică”

Ultimele Stiri
abonare newsletter