Politică

PES Activists Cluj, întâlnire de lucru cu PSD Cluj: Subiectele de interes european și național au reprezentat principala temă a dezbaterii

Reprezentanții PES Activists Cluj au participat, marți, la o întâlnire de lucru alături de conducerea PSD Cluj pentru a dezbate subiecte de interes european, dar și din cadrul agendei guvernamentale naționale.

PES Activists Cluj, întâlnire de lucru alături de PSD Cluj/ sursa: PES Activists Cluj Facebook.com PES Activists Cluj, întâlnire de lucru alături de PSD Cluj/ sursa: PES Activists Cluj Facebook.com

 

 


PES Cluj și PSD Cluj – dezbatere pe problemele naționale și europene

„Am avut astăzi o întâlnire de lucru productivă alături de conducerea PSD-Cluj. În centrul discuțiilor purtate s-au regăsit principalele subiecte de interes european aflate în dezbatere la Bruxelles, agenda gurvernamentală națională și chestiuni organizatorice”, semnalează PES Activist Cluj într-o postare pe Facebook.

PES activists este o reţea europeană ce reuneşte membrii partidelor socialiste, social-democrate şi laburiste europene. PES activists România este constituită sub forma unui think tank și numără în prezent peste 10.000 de membri, potrivit paginii oficiale a comunității.


Colaborare productivă pentru rezultate excepționale

Reprezentanții PES Cluj și-au afirmat aprecierea pentru deschiderea manifestată de filiala clujeană a social-democraților, precum și încrederea în obținerea unor rezultate deosebite în urma acestei colaborări. La întâlnirea de lucru au participat membrii conducerii PSD Cluj, precum Alexandru Cordoș, Ovidiu Sacara și Horea Chirteș.

„De asemenea, colegii noștri au purtat dialoguri constructive cu liderii organizației. În cadrul întâlnirii de astăzi au fost alături de noi Alexandru Cordoș, președintele PSD Cluj, Sacara Ovidiu, președintele PSD Cluj-Napoca și Horea Dorin Chirtes, secretarul general al PSD Cluj.


Ne bucură aprecierea și deschiderea organizației, precum și interesul manifestat față de activitatea noastră. Suntem convinși că împreună putem crește frumos și obține rezultate excepționale. 

Organizația PSD Cluj se află într-un proces de reorganizare și reformă, a căror rezultate pozitive se pot observa prin prisma creșterii efectivului de membri și a activității intense”, arată PES Cluj.


Recent, filialei clujene a PSD i s-au alăturat sportivii Bruno Roschnafsky și Carmen Amariei. 

Mai mult, la începutul lui Octombrie 2022 echipa PSD Cluj a reușit să coopteze noi membri, precum Mihai Seplecan - fost președinte al Consiliului Județean Cluj din partea PNL, Bogdan Costea - fost director la Garda de Mediu Cluj și Bogdan Gârbovan - un tânăr politician implicat în viața civică a Clujului. În ultima perioadă, peste 500 de membri, în mare parte tineri, au ales proiectul politic PSD Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Foștii sportivi Bruno Roschnafsky și Carmen Amariei au intrat în PSD

Intrări surpriză în PSD Cluj: Mihai Seplecan, Bogdan Costea și Bogdan Gârbovan, între cei 500 de membri noi

Ultimele Stiri
abonare newsletter