Politică

Nicolae Ciucă, luat în calcul de PNL pentru candidatura la alegerile prezidențiale

Nicolae Ciucă ar putea fi candidatul PNL la alegerile prezidențiale din 2024, spune președinta Senatului, Alina Gorghiu. Conform acesteia, „este prematur să discutăm acum, dar da, președintele partidului întotdeauna este o variantă de luat în calcul”.

sursă foto Facebook Guvernul României sursă foto Facebook Guvernul României

 

„Avem foarte multe variante, dar n-am să dau numele candidaților. Prima variantă este președintele partidului, dintotdeauna, președintele partidului a candidat la președinția României. Asta a fost regula în PNL. Sigur că premierul Ciucă are această variantă de luat în calcul. Nu s-au făcut sondaje, nu s-a decis candidatul la noi”, a spus Alina Gorghiu la B1TV. 


Șefa Senatului a adăugat și că discuția este „prematură” dar că „președintele partidului e întotdeauna o variantă de luat în calcul”. 

Alegeri prezidențiale vor avea loc în România în 2024. În același an vor avea loc și alegeri parlamentare și locale dar și alegerile europarlamentare.

CITEȘTE ȘI:

Ciucă: „Vom identifica resurse pentru mărirea pensiilor și salariilor”

Premierul Nicolae Ciucă, după anunțul lui Putin privind mobilizarea parțială: „Analizăm cu calm evoluția situației împreună aliații noștri din NATO”

Ciucă și Ciolacu merg împreună la Bruxelles să negocieze creșterea pensiilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter