Opinii

În apălalea onoalei domnului Novăcescu, cale-i foalte moale, plețizăm că Marele jurnalist Novăcescu nu are nicio treabă mare cu politica

Într-o răbufnire de la ficați, Novăcescu a încercat să mă terfelească pe un post de radio cu o audiență atât de însemnată încât nu-l ascultă nici măcar cei care-i plătesc salariul; drept pentru care nu-i răspund la minciunile pe care oricum nu le-a auzit nimeni.

Dar, pentru că se jura el acolo, vorbind singur, că niciodată nu a avut nicio legătură cu politica, îl ajut să-și împrospăteze memoria; pentru că-i zgârie brânză, lectura acestui text îi iese mai ieftin ca Lecitina.

Inteligentul și integrul jurnalist Ion Novăcescu nu are nicio legătură cu politica. El doar îi scria comunicate lui Ioan Petran (consilier județean PNL). Și turna despre ce se întâmpla în redacția cotidianului local cu care colaborează și la această oră. Dovada apare în dosarul Uioreanu, unde Marele ziarist a „căzut” pe interceptări, ca musca-n lapte.


Și nici la PSD nu a intrat niciodată, decât în momente în care se pregătea șampania. Doar că socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar victoria s-a sărbătorit în altă parte.

„Le multumesc colegilor, pe care nu i-am considerat niciodata expirati si au dovedit ca pot sa opreasca oricind adversarii din orice tavalug pe care l-au creat. (...) Multumim presei si unor prieteni din presa care au fost aproape de noi: Niki Novacescu, Florin Danciu, Tavi Hoandra si lui Bogdan Eduard de la One TV (...)”, a precizat seful de campanie al PSD, Stefan Dimitriu, în 30 noiembrie 2008. Același Dimitriu care, într-o emisiune de televiziune în care Niki se plângea că îl sună disperat și nu-i răspunde la telefon, i-a replicat: „Tu nu suni, tu dai bip-uri!”


În final, îi mai amintesc acestui pretins jurnalist că - spre deosebire de el - eu nu am stat niciodată în genunchi în fața nimănui.

Fără pic de stimă, fără respect și, mai ales, cu extrem de mult dispreț,
Paul Niculescu

Ultimele Stiri
abonare newsletter