Național

Doi copii au căzut în râul Bistrița după ce s-a rupt gheața de sub ei. Cei doi frați au MURIT la spital

Doi copii au căzut sâmbătă, 5 februarie, în râul Bistrița, din județul Neamț, după ce s-a rupt gheața de sub ei. Din nefericire, cei doi minori au murit în această dimineață la spital.

Doi copii au căzut în râul Bistrița după ce s-a rupt gheața de sub ei. Cei doi frați au MURIT la spital Doi copii au căzut în râul Bistrița după ce s-a rupt gheața de sub ei. Cei doi frați au MURIT la spital

 

 


„Aseară, la 22,30, personalul medical de la UPU Piatra-Neamţ încă aplica manevre de resuscitare, temperatura corpului ajunsese undeva la 27 de grade şi luptau pentru viaţă. Dimineaţă am fost informaţi că a fost declarat decesul celor doi copii”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

 


Decesul s-a produs în jurul orei 04,00, potrivit unor surse medicale.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Băieţelul în vârstă de 7 ani şi fetiţa în vârstă de 8 ani erau fraţi. Ei s-au jucat pe gheaţa râului Bistriţa, iar la un moment dat aceasta a cedat.

Copiii au fost scoşi din apă de localnici, băiatul la circa un kilometru distanţă de locul unde a căzut, iar fetiţa la aproape 300 de metri. Paramedicii sosiţi la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare. Copiii au fost transportaţi iniţial la Spitalul Bicaz, după care au fost transferaţi la UPU Piatra-Neamţ unde, duminică dimineaţă, au decedat.


Un caz similar s-a produs, vineri, în municipiul Bacău, unde doi copii care se jucau pe suprafaţa îngheţată a râului Bistriţa au căzut în apă după ce gheaţa a cedat. Cei doi copii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.

 

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a MURIT după ce a căzut cu buldoexcavatorul într-un lac îngheţat din Olt

Ultimele Stiri
abonare newsletter