Național

Tânăr de 19 ani, înarmat cu o macetă de un metru și un cuțit, prins într-un loc de joacă pentru copii. Ce le-a declarat polițiștilor?

Un tânăr este cercetat penal, după ce a fost prins de jandarmi în timp ce se plimba printr-un loc de joacă pentru copii din Drobeta Turnu Severin cu o macetă și un cuțit.

Un tânăr este cercetat penal, după ce a fost prins de jandarmi în timp ce se plimba printr-un loc de joacă pentru copii din Drobeta Turnu Severin cu o macetă și un cuțit/ Foto: gazetadebistrita.ro Un tânăr este cercetat penal, după ce a fost prins de jandarmi în timp ce se plimba printr-un loc de joacă pentru copii din Drobeta Turnu Severin cu o macetă și un cuțit/ Foto: gazetadebistrita.ro

 

 


Un tânăr de 19 ani înarmat cu o macetă lungă de un metru şi un cuţit de 30 de centimetri a fost prins de jandarmi în timp ce se plimba la un loc de joacă din Drobeta Turnu Severin.

 


Tânărul le-a declarat oamenilor legii că a comandat de pe internet maceta pentru colecția proprie.

„O patrulă mixtă poliţist - jandarm a observat în zona unor spaţii de joacă din Drobeta Turnu Severin un tânăr care avea asupra sa o macetă în lungime de aproximativ un metru. Acesta a fost somat şi mobilizat, ulterior fiind condus la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor asupra tânărului de 19 ani a fost găsit şi un cuţit cu lama de aproximativ 30 cm. Tânărul a declarat oamenilor legii că a comandat de pe internet maceta pentru colecţia proprie, iar cuţitul l-a folosit pentru a deschide coletul pe care îl ridicase anterior de la o staţie de livrare”, a informat marţi Jandarmeria Română.


În acest caz s-au întocmit actele premergătoare pentru infracţiunea de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, urmând ca cercetările să fie continuate de organele competente, precizează sursa citată.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Un american din Cluj şi-a sechestrat soţia şi a ameninţat că o ucide. A urcat pe acoperișul casei, înarmat cu o lingură

Bărbat, tăiat pe față cu un cuțit la Penitenciarul Gherla! Patru deținuți au fost mutați în alte închisori

abonare newsletter