Actualitate

FOTO. Un american din Cluj şi-a sechestrat soţia şi a ameninţat că o ucide. A urcat pe acoperișul casei, înarmat cu o lingură

Un cetăţean american şi-a sechestrat soţia şi ameninţă că o va ucide. Acesta a urcat pe acoperișul casei sale din Cluj-Napoca, înarmat cu o lingură.

Momente halucinante s-au petrecut, duminică, pe strada Senina din Cluj-Napoca/ Foto: IPJ Cluj Momente halucinante s-au petrecut, duminică, pe strada Senina din Cluj-Napoca/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Momente halucinante s-au petrecut, duminică, pe strada Senina din Cluj-Napoca! Un cetăţean american şi-a sechestrat soţia şi ameninţă că o va ucide. 

 


Femeia, rănită, a reuşit din fericire să scape singură din curte şi să refugieze la vecini. Potrivit observatornews.ro, bărbatul s-a urcat pe acoperişul casei şi este înarmat cu o lingură.

„La data de 19 martie a.c., în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel la SNUAU 112, despre faptul că, într-o locuința situată pe strada Senina, o femeie ar fi fost victima unei agresiuni fizice, existând posibilitatea de a fi sechestrată de soțul acesteia.


În baza sesizării, s-au format cu operativitate echipajele de intervenție, la locație deplasându-se polițiștii Secției 1 Poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și echipaje medicale.

La momentul sosirii echipajelor de intervenție la locația respectivă, femeia se afla în afara imobilului, însă bărbatul în cauză se blocase în locuință, ulterior în podul imobilului. După negocierile purtate cu acesta, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au intervenit în forță, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, fiind extras din interiorul locuinței.


A fost transportat apoi la o unitate medicală de specialitate. De asemenea, și femeia, în vârstă de 27 de ani, a primit îngrijiri medicale.

În cauză, au fost demarate cercetări din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul dosarului penal urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Cluj.


Nu este la prima abatere

Americanul nu este la prima abatere, în urmă cu o săptămână fiind găsit lângă o mașină și avea un comportament ciudat.

„A fost depistat la data de 12 martie a.c., în jurul orei 13.40, pe DN1F-E81, pe raza localității Șardu, în timp ce se afla lângă autoturism. Manifesta un comportament incoerent, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală de specialitate”, a declarat IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Minoră sechestrată şi violată de proxeneţi pentru că a refuzat să se prostitueze. Grupul infracțional acționa în șapte județe

Trei bărbați au sechestrat, bătut și șantajat un om de afaceri ca să renunțe la peste 1 milion de euro

Ultimele Stiri
abonare newsletter