Național

Un tânăr a fost împuşcat accidental la o vânătoare ilegală. Victima a ajuns la spital

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Teregova, a fost împuşcat din greşeală în timpul unei vânători ilegale. Victima a fost transportată la spital.

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Teregova, a fost împuşcat din greşeală în timpul unei vânători ilegale. Victima a fost transportată la spital/ FOTO: pixabay.com

 

 


Un tânăr de 24 de ani, din comuna Teregova, a fost împuşcat din greşeală în timpul unei vânători ilegale care a avut loc în zona localităţii Rusca, victima fiind rănită în zona toracelui şi a piciorului drept, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

 


Incidentul a avut loc duminică seara, vinovat fiind un bărbat de 47 de ani, din Teregova, care, în timp ce se afla pe un fond de vânătoare, fără să deţină autorizaţie, ar fi făcut uz de armă fără drept, rănindu-l pe tânărul de 24 de ani.

„Ulterior, bărbatul de 47 de ani l-ar fi transportat pe cel de 24 de ani de la locul evenimentului până la intrarea în localitatea Rusca, unde a fost preluat de către părinţii acestuia, transportat la domiciliu şi apoi la spital, tânărul fiind rănit în zona toracelui şi a piciorului drept”, a precizat sursa citată.


Bărbatul de 47 de ani figurează ca deţinător de permis de armă, de la domiciliul acestuia poliţiştii ridicând trei arme de vânătoare, una cu glonţ şi două cu alice. De asemenea, şi tânărul de 24 de ani figurează ca deţinător legal de armă, de la acesta poliţiştii ridicând două arme de vânătoare.

În acest caz a fost deschisă o anchetă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, uzul de armă fără drept şi braconaj, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs incidentul.


 

CITEȘTE ȘI:

Trei polițiști au fost răniți în urma unui atac în Ierusalim. Agresorul a fost împușcat mortal

Doi bărbați au fost împușcați la un târg din Bacău. Conflictul a pornit de la prețul strugurilor

Caz ȘOCANT în Sălaj. Un copil de 14 ani a fost împuşcat într-o pădure, după ce a fost confundat cu un urs

Ultimele Stiri
abonare newsletter