Externe

Trei polițiști au fost răniți în urma unui atac în Ierusalim. Agresorul a fost împușcat mortal

Trei poliţişti israelieni au fost răniţi joi într-un atac în Oraşul Vechi din Ierusalim. Agresorul a fost ucis.

Agresorul a fost împușcat mortal/ FOTO: depositphotos.com Agresorul a fost împușcat mortal/ FOTO: depositphotos.com

 

 


Trei poliţişti israelieni au fost răniţi joi într-un atac în Oraşul Vechi din Ierusalim, a anunţat poliţia, precizând că agresorul a fost ucis.

 


Potrivit unui comunicat, un„suspect”, neidentificat deocamdată, a fost interpelat de forţele israeliene şi „a scos un cuţit şi a rănit un poliţist”. 

„Din cauza acestui atac cu cuţitul, trei poliţişti au fost răniţi în total”, menţionează sursa.


Agresorul a fost împușcat mortal

Comunicatul mai afirmă că poliţişti au deschis focul şi l-au împușcat pe atacator, al cărui deces a fost constatat imediat.

Spitalul Shaare Zedek a transmis că a tratat doi răniţi, aflaţi în stare stabilă. 'Unul dintre ei suferea de lovituri de cuţit în tors, iar celălalt avea răni de gloanţe în picior', a indicat o sursă spitalicească. Atacul s-a produs în cartierul musulman al Oraşului Vechi, situat în Ierusalimul de Est, sector palestinian ocupat din 1967 şi anexat de Israel.


Incidentul a survenit la două zile după alegerile legislative din Israel. Conform rezultatelor preliminare, blocul de dreapta al fostului premier Benjamin Netanyahu şi aliaţii săi din partide religioase şi de extremă dreapta se află în frunte.

Pe un fond de reluare a violenţelor în Cisiordania ocupată, un palestinian a fost ucis în noaptea de miercuri spre joi de către armata israeliană în timpul unor ciocniri la nord de Ierusalim, a indicat poliţia de frontieră.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

A murit polițistul din Dej care s-a împușcat în cap. Bărbatul se afla în moarte cerebrală

Un polițist care a împușcat mortal un tânăr în timpul unei misiuni, condamnat la doi ani de închisoare cu SUSPENDARE

Ultimele Stiri
abonare newsletter