Național

Doi bărbați au fost împușcați la un târg din Bacău. Conflictul a pornit de la prețul strugurilor

Doi bărbaţi, în vârstă de 37 ani şi 50 ani, au fost împuşcaţi în gât şi abdomen, duminică, de un bărbat în vârstă de 49 ani. Totul ar fi pornit de la prețul strugurilor.

Doi bărbaţi, în vârstă de 37 ani şi 50 ani, au fost împuşcaţi în gât şi abdomen, duminică, de un bărbat în vârstă de 49 ani/ Foto: pixabay.com Doi bărbaţi, în vârstă de 37 ani şi 50 ani, au fost împuşcaţi în gât şi abdomen, duminică, de un bărbat în vârstă de 49 ani/ Foto: pixabay.com

 

 


Doi bărbaţi, în vârstă de 37 ani şi 50 ani, au fost împuşcaţi în gât şi abdomen, duminică, de un bărbat în vârstă de 49 ani.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru, a declarat că agresiunea a avut loc în târgul din satul Frumoasa - comuna Balcani, în urma unui conflict spontan între victime şi autor.


Agresorul este din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea şi era însoţit de către un bărbat, de 31 ani, din aceeaşi localitate.

„Cele 4 persoane implicate în eveniment ofereau spre comercializare struguri şi, întrucât au apărut nemulţumiri cu privire la preţul de vânzare diferit stabilit de către aceştia, a izbucnit un conflict. Astfel, bărbatul de 49 ani, folosind un pistol neletal, cu bile de cauciuc, ar fi împuşcat cele două victime”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.


Victimele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, iar ceilalţi doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Moineşti, pentru audieri.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. 


 

CITEȘTE ȘI:

Bărbatul înjunghiat în barul din Jucu a ajuns la ATI în Cluj-Napoca! Agresorul său a MURIT după ce s-a rănit singur

Bătaie pe terasa unui bar din Jucu! Un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT

abonare newsletter