Național

Patru adulți și un copil, omorâți de un bărbat cu probleme psihice în propria casă

Cinci membri ai aceleiaşi familii, inclusiv un copil, au fost înjunghiaţi mortal de un bărbat cu probleme psihice, a anunţat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Cinci membri ai aceleiaşi familii, inclusiv un copil, au fost înjunghiaţi mortal de un bărbat cu probleme psihice/ Foto: pixabay Cinci membri ai aceleiaşi familii, inclusiv un copil, au fost înjunghiaţi mortal de un bărbat cu probleme psihice/ Foto: pixabay

 

Agresiunea s-a produs într-o gospodărie din comuna Bascov.


 

„În ziua de 9 august a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soţia, copilul, cei doi socri şi un cumnat), decedaţi, înjunghiaţi. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.


Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice.

„Bărbatul se află în custodia poliţiştilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş”, se mai menţionează în comunicat.


 

CITEȘTE ȘI:

Tânăr tunisian, OMORÂT de doi studenți din Maroc, în Arad. În timp ce unul îl strangula, celălalt filma

Un bărbat a omorât o fetiță și o femeie, în Bacău! Le-a înjunghiat mortal, după care s-a sinucis

Ultimele Stiri
abonare newsletter