Ştiri din Transilvania

Tânăr tunisian, OMORÂT de doi studenți din Maroc, în Arad. În timp ce unul îl strangula, celălalt filma

Doi studenți din Maroc au ucis un tânăr tunisian, în Arad. În timp ce unul dintre studenți îl strângea de gât pe tânărul tunisian, celălalt a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil.

Tânăr tunisian, OMORÂT de doi studenți din Maroc, în Arad. Foto: Depositphotos.com Tânăr tunisian, OMORÂT de doi studenți din Maroc, în Arad. Foto: Depositphotos.com

 

 


Doi studenți marocani, de 20 și 21 de ani, au fost arestați preventiv, acuzați că au ucis un tânăr tunisian, care le închiriase un apartament în Arad. Se pare că între victimă şi cei doi studenţii marocani ar fi apărut neînţelegeri din cauza consumului de alcool și droguri, scrie Spotmedia.

 


Crima a avut loc în Arad, cei acuzați fiind studenți, veniți din Maroc. 

Tineri ar fi consumat droguri și alcool

Potrivit procurorilor arădeni, tânărul tunisian a fost bătut și strangulat în apartamentul pe care îl închiriase agresorilor. Crima a avut loc în 4 august, pe fondul consumului de alcool și droguri, după un conflict spontan.


„În timp ce se îmbrânceau, unul dintre cetăţenii marocani a apucat victima cu mâinile de gât şi a început să o strângă puternic, în acelaşi timp celălalt marocan i-a aplicat lovituri cu pumnul în zona stomacului şi cu un cablu tv l-a lovit peste picioare pentru a ţine victima imobilizată. Primul inculpat a strâns victima de gât până a leşinat şi a decedat. Al doilea inculpat a filmat cu telefonul”, au transmis procurorii.

Cadavul bărbatului a fost găsit a doua zi.


În 5 august cei doi studenți marocani au fost reținuti, iar la 6 august s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a omorât o fetiță și o femeie, în Bacău! Le-a înjunghiat mortal, după care s-a sinucis

Ultimele Stiri
abonare newsletter