Monitorul Cartierelor

CRUZIME fără limite! Două pisici au fost decapitate în Cluj-Napoca

Două pisici au fost decapitate în Cluj-Napoca. Polițiștii caută persoana vinovată.

 

Poliţiştii clujeni au deschis un dosar penal şi derulează investigaţii pentru identificarea unei persoane care a decapitat două pisici.


 

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, prevăzută de Legea 205/2004 privind protecţia animalelor. Cercetările au fost demarate în cursul zilei, urmare a unei sesizări telefonice prin care poliţiştii au fost anunţaţi de către o persoană domiciliată în cartierul Mănăştur cu privire la faptul că în spatele unui imobil au fost descoperite capetele a două pisici”, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de IPJ Cluj.


Din primele cercetări reiese că pisicile ar fi fost ucise în urmă cu o lună.

„Echipaje de poliţişti s-au deplasat cu celeritate în zona indicată de apelant, unde au fost efectuate cercetările la faţa locului. În baza unei analize preliminare există indicii potrivit cărora decesul celor două pisici ar fi survenit în urmă cu aproximativ o lună. În continuare sunt desfăşurate investigaţii pentru identificarea autorului, administrarea probatoriului şi luarea măsurilor legale”, se mai arată în comunicat.


CITEȘTE ȘI:

Un adolescent din Cluj a ucis cu sânge rece o pisică pe care abia o adoptase. Băiatul a filmat scenele de groază

 


Două PISICI au oprit circulația metroului din New York

 

abonare newsletter