Actualitate

Două PISICI au oprit circulația metroului din New York

Timp de două ore, două magistrale ale metroulului din New York au fost blocate din cauza unor pisici care se primbau printre șine.

Două PISICI au oprit circulația metroului din New York Două PISICI au oprit circulația metroului din New York

Două magistrale din Brooklyn au fost oprite mai bine de o oră după ce o femeie a anunțat că și-a pierdut cei doi pui de pisică într-una dintre cele mai mari stații de metrou din lume.

Cum au ajuns pisicile acolo rămâne însă un mister, cert este că ele fuseseră văzute alergând aproape de o altă linie de înaltă tensiune, potrivit Associated Press .


Stăpâna pisicilor le-a adus de mâncare felinelor, iar angajații metroului, după ce au oprit electricitatea, au înșirat-o pe șine pentru a ademeni pisicile, însă fără prea multe rezultate.

Abia joi seara, după șapte ore de căutări, pisicile au fost găsite printre șinele unei căi ferate supraterane, iar poliția a reușit să le prindă și să i le predea proprietarei.


Deși demersul autorităților a fost unul de apreciat, pasagerii nu au fost încântați de blocarea circulației. Un reporter al publicației Business Insider, care se afla în metrou în momentul sistării circulației, a scris pe Twitter ”Eu sunt pro-pisică, dar ce se întâmplă e absurd!”

Etichete: pisici new york
Ultimele Stiri
abonare newsletter