Actualitate

Un adolescent din Cluj a ucis cu sânge rece o pisică pe care abia o adoptase. Băiatul a filmat scenele de groază

Un adolescent din Cluj a torturat și omorât cu sânge rece o pisică. Mai mult de atât, adolescentul a filmat tot evenimentul.

 

 


Caz neobișnuit la Cluj. Un adolescent de 16 ani și-a torturat și omorât pisica pe care abia o adoptase. Mai mult de atât, adolescentul a filmat scenele de groază și i-a trimis imaginile persoanei de la care luase animalul. Băiatul a fost internat la psihiatrie în urma faptelor sale, transmite RealitateaPlus.

 


„Am primit un mesaj, un mesaj scris și un material video, în care ni se solicita ajutorul ce trebuie făcut în cazul respectiv. Materialul video prezenta explicit schingiuirea și omorârea unei pisici după primele secunde în care m-am uitat la video. Doamna respectivă a fost într-o excursie, a găsit patru pisoi. Dorea să le găsească o căsuță și în cazul de față, din dorința de a afla vești despre pisicuță, a primit materialul respectiv. Am încurajat persoana de la care provenea mesajul să meargă la secția de poliție. Violența asupra animalelor este precursorul violenței în societate.”, a declarat Ana Maria Nemeș, reprezentant al Asociației Sirius Animal Rescue, transmite sursa citată.

Băiatul are două dosare penale la activ, unul dintre ele fiind pentru că a lovit o femeie cu o cărămidă în cap. Judecătorii din Cluj-Napoca au hotărât să fie internat la psihiatrie.


CITEȘTE ȘI:

O femeie a omorât un urs după ce a încercat să ajungă la păsările din curte

Ultimele Stiri
abonare newsletter