Monitorul Cartierelor

Port mască pentru că am bun-simț! Artiștii clujeni iau parte la o campanie inedită

Campanie de conștientizare și responsabilizare socială, cu voci de artiști clujeni în stațiile de autobuz, în contextul pandemiei de COVID-19

Port mască pentru că am bun-simț! Artiștii clujeni iau parte la o campanie de conștientizare Port mască pentru că am bun-simț! Artiștii clujeni iau parte la o campanie de conștientizare

 

 


InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! demarează o campanie de conștientizare și responsabilizare socială, în contextul pandemiei de COVID-19, o campanie care să îi încurajeze pe oameni să respecte măsurile de siguranță.

 


În condițiile în care numărul cazurilor active din România crește în mod alarmant, echipa InfoTrafic a considerat că populația trebuie informată în mod constant și îndrumată să urmeze comportamentul corect și responsabil. Pentru a construi mesaje convingătoare, care să ajungă direct la țintă, s-a apelat la specialiști – astfel, acestea au fost elaborate cu asistența Asociației Psihologilor din România.

Campania include spoturi audio înregistrate, difuzate în stațiile de autobuz unde se aude InfoTrafic, spoturi cu voci cunoscute, ale unor personalități, oameni vizibili și respectați de comunitate, care îndeamnă la atitudine civică și responsabilitate. De asemenea, campania continuă pe rețelele sociale, prin vizualuri cu aceleași mesaje, care încurajează oamenii să fie responsabili și să urmeze aceste comportamente preventive.


Luna Amară, Voltaj și Sandy Deac au răspuns afirmativ

Primii care au răspuns apelului InfoTrafic au fost artiștii. Luna Amară și Voltaj, Sandy Deac de la Desperado și Speak Floyd, precum și tânăra cântăreață Ioana Moldovan au înregistrat deja mesaje, care se aud, începând de luni, 10 august, la InfoTrafic.

InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! este un post de radioficare care emite din anul 2005 în stațiile de autobuz din Cluj-Napoca, informând publicul călător despre evenimente, spectacole, știri de interes public din orașul Cluj-Napoca.


Echipa InfoTrafic organizează, de asemenea, campanii de educare și de informare, dar și campanii de strângere de fonduri, în parteneriat cu fundații recunoscute și abilitate, pentru sprijinirea unor copii care au nevoie de ajutor să își termine școala.

CITEȘTE ȘI:


După Cristi Puiu, un „alt spirit liber de la București” ar fi refuzat masca la TIFF: „La Cluj, oamenii par a fi în cam toate mințile lor”


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter