Monitorul Cartierelor

ZORILOR - Stradă situată la 10 minute de centru, plină cu gropi şi fără asfalt - FOTO

Strada Nichita Stănescu din cartierul Zorilor nu a văzut asfaltul niciodată, deşi este situată la aproximativ 10 minute de centrul oraşului, iar celelalte străzi din apropiere au fost modernizate.

În loc de asfalt, drumul este plină cu gropi care se umplu cu apă după fiecare ploaie, nu există canal de scurgere a apelor, iar de trotuare nici nu poate fi vorba. Unii proprietarii ai caselor pe de Nichita Stănescu şi-au făcut singuri trotuare, alţii aşteaptă încă modernizarea străzii.

Clujenii care locuiesc pe strada respectivă spun că reprezentanţii autorităţilor locale le-au transmis că nu pot repara strada pentru că este privată. “Aici mai încolo puţin locuieşte domnul Boc, dincolo locuieşte domnul Nicoară (Marius Nicoară – senator PNL şi fost preşedinte al Consiliului Judeţean – n.red.), dar degeaba. De la Primărie ne-au spus că e stradă privată. Degeaba mai ne răcim gura”, afirmă un bărbat care locuieşte pe strada Nichita Stănescu.


Reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca precizează că strada nu este privată şi că urmează să fie inclusă în programul de asfaltare şi modernizare a străzilor din municipiu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter