Horoscop

Cele mai invidioase zodii. Vezi de ce nativi să te ferești

Invidia este o emoție umană naturală, dar unele zodii par să o trăiască mai intens decât altele. Vezi care sunt nativii de care să te ferești.

Invidia este o emoție umană naturală, dar unele zodii par să o trăiască mai intens decât altele/ Foto: depositphotos.com Invidia este o emoție umană naturală, dar unele zodii par să o trăiască mai intens decât altele/ Foto: depositphotos.com

 

 


Resentimentele apar de regulă atunci când o persoană își dorește ce are o altă persoană. Ea nu poate fi fericită pentru succesul celorlalți, pentru că are impresia că dacă un lucru bun i se întâmplă altcuiva, atunci ea nu mai reprezintă nimic.

 


Vezi care sunt nativii de care trebuie să te ferești.

CITEȘTE ȘI:
Horoscop săptămâna 25 septembrie-1 octombrie. Taurii se concentrează pe relațiile personale și nativii Rac au nevoie de odihnă

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt pasionali și determinați, dar au tendința de a fi foarte posesivi și invidioși. Ei pot resimți invidie atunci când simt că cineva le amenință controlul sau le pune în pericol secretul. Scorpionii au nevoie de siguranță și control, iar când simt că pierd aceste lucruri, pot deveni foarte invidioși.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurii sunt cunoscuți pentru dragostea lor față de lux și bunăstare materială. Din acest motiv, pot resimți invidie când văd pe altcineva prosperând financiar mai mult decât ei. Ei pun un accent mare pe posesiuni și pot deveni foarte invidioși atunci când simt că cineva are mai multe lucruri decât ei.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt guvernați de Soare, iar aceasta le conferă o dorință naturală de a fi în centrul atenției și de a străluci în fața celorlalți. Invidia poate apărea atunci când simt că cineva altcineva primește mai multă atenție sau recunoaștere decât ei. Leii pot fi invidioși în special în mediile în care se simt subapreciați.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt ambițioși și muncitori, dar pot resimți invidie față de succesul altor oameni. Ei pun un accent mare pe carieră și reputație, și când văd pe altcineva reușind în aceste domenii mai bine decât ei, pot simți invidia cum îi cuprinde.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele sunt perfecționiste și au standarde înalte pentru ei înșiși și pentru ceilalți. Invidia poate apărea atunci când simt că cineva altcineva este mai organizat, mai eficient sau mai talentat decât ei în domeniile care le preocupă. Pot avea dificultăți în a-și controla invidia și critica constantă față de ceilalți.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Cele mai puternice zodii. Care este secretul acestor semne zodiacale și cum ies ele în evidență

Cele mai dificile zodii în zodiac. De ce unele semne astrologice pot fi mai dificile de abordat

Ultimele Stiri
abonare newsletter