Horoscop

Cele mai infidele zodii. Cine înșeală cel mai mult din zodiac

Când realizăm că suntem înșelați de partener, ne gândim adesea că ceva nu e în regulă în relație, că suntem lipsiți de noroc sau că persoana respectivă simte nevoia să trădeze. Vezi de care zodii să te ferești în relații.

Care sunt cele mai infidele zodii/ Foto: depositphotos.com Care sunt cele mai infidele zodii/ Foto: depositphotos.com

 

 


Pentru unii înșelatul a devenit sport olimpic.

 


Oamenii născuți sub unele semne zodiacale sunt mai aventuroși din fire și sunt mereu pregătiți să facă o schimbare. Urăsc să fie legați constant de cineva, nu le place rutina și sunt predispuși să înșele atunci când nu mai există niciun element de surpriză într-o relație.

Berbec (21 martie - 19 aprilie):

Berbecii sunt atât de aventuroși încât se pot rătăci ușor pe alte tărâmuri romantice. Cu o atitudine „carpe diem”, nu le ia mult timp să exploreze alte relații. Cu toate acestea, dacă vă plictisiți prea mult, această zodie ar putea să caute în altă parte doza de entuziasm de care au nevoie.


Gemeni (21 mai - 20 iunie):

Gemenii sunt comunicativi și sociabili, dar acest lucru poate duce la „mesaje” mixte în relație. Când se plictisesc, ar putea să-și pună ochii pe alți parteneri de conversație. Deși nu toți Gemenii sunt infideli, unii dintre ei ar putea avea dificultăți în a se angaja pe termen lung. Le place să exploreze opțiuni și să experimenteze, iar acest lucru îi poate face să pară mai infideli decât alții.

CITEȘTE ȘI:
Cele mai mincinoase zodii. Acești nativi te mint în față cu nerușinare

Leu (23 iulie - 22 august):

Leii iubesc să fie în centrul atenției și să fie apreciați. Dacă simt că nu primesc suficientă admirație în relație, ar putea căuta alți adoratori. Și în relație aceștia sunt foarte dependenți de atenție. Vor vrea ca partenerul lor să le ofere 200% din iubirea lor și nu acceptă compromisiuni.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie):

Scorpionii sunt pasionali și misterioși, dar pot fi și posesivi. Dacă simt că partenerul lor îi înșală, ar putea răspunde cu aceeași monedă. Cu toate acestea, dacă îi câștigi pe un Scorpion, poți fi sigur că îți vor fi loiali într-un mod foarte pasional.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Horoscopul banilor. Ce zodii dau lovitura și își dublează suma din cont

Zodiacul dragostei. 7 zodii care sunt cele mai iubite în astrologie

Ultimele Stiri
abonare newsletter