Horoscop

Zodia care suferă cel mai mult din dragoste. Cine este nativul predispus la drame sentimentale

Unele zodii nu au noroc atât de mare în dragoste, însă există o zodie care este cea mai predispusă la drame sentimentale. Află cine este nativul.

Unele zodii nu au noroc atât de mare în dragoste, însă există o zodie care este cea mai predispusă la drame sentimentale. Află cine este nativul/ Foto: pixabay.com Unele zodii nu au noroc atât de mare în dragoste, însă există o zodie care este cea mai predispusă la drame sentimentale. Află cine este nativul/ Foto: pixabay.com

 

 


Zodia care suferă cel mai mult din dragoste. Toți visăm să ne găsim sufletul pereche, însă pentru unii dintre noi este mai greu decât pare. 

 


Acest nativ este cel mai predispus la drame sentimentale. Este vorba despre balanțe.

CITEȘTE ȘI:
Horoscop 2023. Trei zodii au mare noroc la bani și în dragoste în acest an. Sunt cele mai norocoase
Zodia care va primi o veste neașteptată de Anul Nou. 2023 va fi plin de bani și fericire pentru acest nativ

Zodia care suferă cel mai mult din dragoste. Cine este nativul predispus la drame sentimentale

Pentru mulți ar veni greu de crezut, însă nativii balanță suferă cel mai mult din dragoste. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt mult prea nesiguri pe ei și suferă prea mult în dragoste pentru procesele de conștiință pe care și le fac singuri.


Chiar dacă și-au găsit jumătatea balanțele vor fi geloase, chiar dacă partenerul nu le dă motiv. De asemenea, nativii sunt nesiguri pe iubirea partenerului și suferă degeaba.

Nativii Balanţă sunt persoane foarte sensibile, pasionale care se dedică întru totul unei relaţii. Când lucrurile nu ies întocmai aşa cum şi-au imaginat, ajung să sufere, chiar degeaba, deoarece nu vor spune verde-n faţă partenerului ce îi deranjează sau ce aşteptări ar avea. Extrema sensibilității apare în momentul în care-şi face apariţia nesiguranţa zodiei. Balanțele vor începe să-şi facă tot felul de procese de constiință şi filme în care partenerul şi-ar dori pe altcineva, chiar dacă totul se întâmplă doar la nivel fictiv.


Cei născuți sub semnul Balanței simt nevoia de multă atenție și susținere la orice pas.

CITEȘTE ȘI:

Zodia care își va întâlni marea iubire în 2023. Astrele sunt de partea lor

Zodia care cunoaște foarte bine oamenii. Este imposibil să o păcălești

Zodia care împrumută bani de la prieteni și refuză să-i dea înapoi. Trebuie să te ferești de acest nativ

Ultimele Stiri
abonare newsletter