Actualitate

Horoscopul căsniciei. Ce fel de căsnicie vei avea în funcție de zodie? Cu ce zodie faci casă bună?

Horoscopul căsniciei. Cu ce nativi ar trebui să te căsătorești pentru a avea o căsnicie reușită? Alături de aceste zodii vei avea parte de o viață bună și fericită

 

 


Horoscopul căsniciei. Dacă ai ajuns la vârsta măritișului și nu știi cum să faci o alegere corectă, care să nu te conducă la divorț, astrele știu cine va fi cel mai bun partener de viață pentru tine. Cu cine te vei căsători și ce fel de căsnicie vei avea, în funcție de zodie.

 


Horoscopul căsniciei. Berbec

Când vine vorba de Berbec trebuie să ai mare grijă. Această zodie este un semn de foc, este foarte impulsiv și nu prea poți să-l domici. Ce vrea el, aia face. Cine se va căsători cu un Berbec va avea parte de o relație frumoasă, excitantă, cu adrenalină și mult suspans. Nu vei regreta nicio secundă, chiar dacă și certurile vor fi la fel de pasionale și înflăcărate. Berbecul face casă bună cu Balanța și Săgetătorul.

Horoscopul căsniciei. Taur

Taurii sunt tradiționaliști și iubesc ideea de căsnicie. Pentru ei familia și mariajul reprezintă totul, iar relațiile lor sunt întotdeauna serioase. Nu umblă din floare în floare și nici nu le stă în obicei să aibă relații pasagere. Sunt persoane foarte pragmatice, cu picioarele bine înfipte în pământ, capabili să rezolve orice atunci când gândesc la rece. Taurii fac casă bună cu Scorpionii, Capricornii sau Fecioarele.


Horoscopul căsniciei. Gemeni

Gemenii se aruncă, de obicei, cu capul înainte în orice relație. Au un spirit veșnic tânăr, dar sunt foarte carismatici și de asta sunt mereu în centrul atenției sexului opus. Calitățile lor îi atrag pe parteneri precum un magnet. Chiar dacă visează cam mult, ar fi cazul să fie serioși când se compromit să se căsătorească. Gemenii fac casă bună cu Vărsătorii sau Săgetătorii.

Horoscopul căsniciei. Rac

Racii sunt persoane calde și plăcute. Au tabieturile lor și nu le place să îi deranjezi din treburile lor. În schimb, iubesc cu mare intensitate și ar face orice pentru partenerul lor. Sunt sensibili pentru că sunt guvernați de Lună. Cea mai evidentă trăsătură a unui Rac? Știe să facă orice compromis pentru a-și salva relația și niciodată nu va ajunge la divorț. Racul face casă bună cu Capricornii sau Peștii.


Horoscopul căsniciei. Leu

Nu degeaba Leii sunt regii  savanelor. Nativul din zodia Leu este mereu în centrul atenției tuturor celor din jur, inclusiv a partenerului de viață și a familiei sale. Leii țintesc, întotdeauna, foarte sus și nu le-ar displăcea să se cunune cu o persoană cu un statut social înalt. Deși par superficiali, Leii iubesc cu foc și nu ai cum să te plictisești vreodată cu ei. Fac casă bună cu Vărsătorii și Săgetătorii.

Horoscopul căsniciei. Fecioară

Pentru o Fecioară, căminul și familia sunt sacre. Nu va permite nimănui să perturbe liniștea și armonia care domnesc acasă. Atenția cu care își tratează partenerul și realismul de care dă dovadă o vor ține departe de eșecurile în căsnicie. Fecioara face casă bună numai dacă este vorba despre o altă Fecioară, pentru că este cea care o va înțelege cel mai bine și îi va accepta tot.


Horoscopul căsniciei. Balanță

Nu-i de mirare că Venus o protejează! Balanța este cea mai echilibrată, puternică și iubitoare zodie dintre toate cele 12. Ar face orice sacrificiu pentru partenerul ei de viață. Pentru ea, familia reprezintă totul și nu cunoaște limite în a o apăra. Doamnele sunt femei frumoase, cu șarm și stil, care știu cum să atragă atenția bărbaților. Balanțele fac casă bună cu Vărsătorii și Berbecii.

Horoscopul căsniciei. Scorpion

Atunci când Pluto e planeta care te guvernează, e clar că ești un semn puternic, pasional și plin de energie. Scorpionul își va alege un partener inteligent și puternic, cabapil să-i țină piept și să facă față  frumosului haos pe care-l reprezintă. Ei fac casă bună cu zodiile de pământ, Tauri și Raci sau cu Peștii, altă zodie de apă precum Scorpionul.

Horoscopul căsniciei. Săgetător

Săgetătorul e un spirit liber, greu de ținut în frâu. E greu să-l convingi să se căsătorească și s-și stabilească o familie, dar odată ce o face, este dedicat trup și suflet căminului. Vrea aventură, adrenalină, să urce pe munți și să călătorească peste tot. Pentru că femeia Săgetător e o feministă și pretențioasă, e greu să-i găsești un partener care să-i fie pe plac. Face casă bună cu Leii sau Gemenii.

Horoscopul căsniciei. Capricorn

Capricornul iubește căsnicia. Este devotat și loial. Știe cum să-și țină partenerul de viață mulțumit. Parcă e făcut pentru a se căsători și este acolo, trup și suflet, pentru căminul contruit. Viața de familist este făcută special pentru acești nativi. Horoscopul căsniciei spune că un Capricorn face casă bună cu Taurul și Racul.

Horoscopul căsniciei. Vărsător

Femeile Vărsător sunt dominante și puternice. Nu suportă ca partenerii lor să le facă crize de gelozie și sunt cele care iau deciziile în casă. Sunt emancipate, serioase, autoritare și de neclintit. Vărsătorii fac casă bună cu Gemenii și Leii.

Horoscopul căsniciei. Pești

Femeile Pești sunt foarte senzuale. Știu cum să-și cucerească partenerii cu numai câteva mișcări și două cuvinte. Mai mult de atât, Peștii știu cum să mențină flacăra pasiunii aprinsă. Fac casă bună cu Fecioarele și Scorpionii.

CITEȘTE ȘI:

Zodii care nu se potrivesc deloc. Acești nativi nu ar trebui să fie niciodată împreună!

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter