Horoscop

Zodia care împrumută bani de la prieteni și refuză să-i dea înapoi. Trebuie să te ferești de acest nativ

Zodia care împrumută bani de la prieteni. Unul dintre nativii horoscopului e lipsit de scrupule atunci când împrumută bani. Află care este zodia de care trebuie să te ferești.

Unul dintre nativii horoscopului e lipsit de scrupule atunci când împrumută bani/ FOTO: pixabay.com Unul dintre nativii horoscopului e lipsit de scrupule atunci când împrumută bani/ FOTO: pixabay.com

 

 


Fiecare dintre noi avem probleme când vine vorba de bani. Există cazuri în care trebuie să ne împrumutăm la cunoscuți, însă acest nativ este lipsit de scrupule când împrumută bani.

 


Zodia care împrumută bani de la prieteni și uită să-i înapoieze este Racul.

Zodia care împrumută bani de la prieteni și refuză să-i dea înapoi. Trebuie să te ferești de acest nativ

Rac, zodia care împrumută bani de la prieteni și refuză să-i dea înapoi. Nativii iubesc să arunce cu banii în stânga și în dreapta. Problema mare este atunci când rămân fără și nu își mai pot satisface dorințele.


Nativul  Rac este o persoană extrem de prefăcută, care te va face mereu să crezi în problemele lui și că banii sunt singura soluție pentru a le aduce zâmbetul pe buze. Racii vor fi mereu nemulțumiți pe plan financiar.

CITEȘTE ȘI:


Nativul care are cununiile legate. Nu își găsește jumătatea oricât de mult ar încerca
Cea mai darnică zodie dintre toate semnele zodiacale. Îți oferă și Luna de pe cer

Dacă pot profita de banii părinților, ai fraților sau al cunoscuților, zodia Rac va profita din plin. Racii investesc mulți bani în casele lor, în confortul și educația copiilor lor. Ei nu vor cumpără niciodată lucruri ieftine. Iar de multe ori, când se împrumută de bani, aceștia uită să îi mai returneze.

Chiar dacă încearcă să-și găsească un loc de muncă bine plătit ei nu vor fi mulțumiți. Mereu vor încerca să câștige cât mai mulți bani.


Persoanele aflate sub zodia Rac aplică o tehnică extrem de simplă pentru a obține bani. Ei se lamentează, obțin împrumuturile, apoi uită complet de data de returnare a banilor. Atunci când sunt căutați de persoanele care i-au împrumutat, fie nu mai răspund la telefon, fie încearcă să găsească tot felul de scuze pentru întârzierea de care dau dovadă. Cea mai folosită scuză de nativul Rac este „îmi pare, am pierdut noțiunea timpului, în cel mai scurt timp îți voi înapoia banii” și dispar.

Dacă nativii Rac au de recuperat bani de la cine, vor face mereu aluzie la acest lucru, și numai în cazul extrem se poate rostogoli un scandal, spunând tot ceea ce cred despre om.

 

CITEȘTE ȘI:

Nativul care transmite energie negativă. Care este pesimistul zodiacului

Zodia care este urmărită de ghinion. Norocul este străin pentru acest nativ

Ultimele Stiri
abonare newsletter