Horoscop

Zodia care cunoaște foarte bine oamenii. Este imposibil să o păcălești

Zodia care cunoaște foarte bine oamenii. Este imposibil să o păcălești. Acest nativ are „senzori” când vine vorba de minciună.

Zodia care cunoaște foarte bine oamenii. Este imposibil să o păcălești. Acest nativ are „senzori” când vine vorba de minciună/ FOTO: pixabay.com Zodia care cunoaște foarte bine oamenii. Este imposibil să o păcălești. Acest nativ are „senzori” când vine vorba de minciună/ FOTO: pixabay.com

 

 


Zodia care cunoaște foarte bine oamenii. Este imposibil să o păcălești. Acest nativ este precum un detector de minciuni, nimeni nu îi poate minți.

 


Zodia care citește oamenii ca pe niște cărți sunt Gemenii.

Zodia care cunoaște foarte bine oamenii. Este imposibil să o păcălești

Zodia care cunoaște foarte bine oamenii. Gemenii sunt persoane foarte atente la detalii și pot recunoaște foarte ușor „profilul” unei persoane. 


Nativii Gemeni sunt persoane foarte curioase și pun multe întrebări, ascultând ce au alții de spus și pun cap la cap detalii pe care alții nu le observă.

CITEȘTE ȘI:


Zodia care împrumută bani de la prieteni și refuză să-i dea înapoi. Trebuie să te ferești de acest nativ
Nativul care are cununiile legate. Nu își găsește jumătatea oricât de mult ar încerca

Datorită intuiției lor incredibile și abilității lor extraordinare de a observa tot ce se întâmplă în jurul lor, Gemenii pot fi considerați detectivi buni. Persoanele născute sub acest semn zodiacal știu că lumea este plină de oameni care vor să îi înșele pe alții și le este foarte greu să aibă încredere în cineva. Gemenii pot vedea ceea ce alții nu reușesc să vadă.

Nativii cunosc foarte bine limbajul non-verbal și își pot da seama ușor cine minte și cine nu. Lor nu le scapă niciun indiciu în privința lipsei de sinceritate.


Dacă dorești să câștigi încrederea unui Geamăn trebuie să știi că o să ai nevoie de multă răbdare și multe încercări deoarece acești nativi sunt foarte greu de câștigat. 

Fiind guvernați de Mercur cunosc foarte bine firea umană și se îndepărtează rapid de persoanele false. Gemenii nu au nevoie de prea mult timp pentru a descoperi adevăratele intenții ale unui om pe care l-au cunoscut de curând. 

CITEȘTE ȘI:

Cea mai darnică zodie dintre toate semnele zodiacale. Îți oferă și Luna de pe cer

Nativul care transmite energie negativă. Care este pesimistul zodiacului

Zodia care este urmărită de ghinion. Norocul este străin pentru acest nativ

Ultimele Stiri
abonare newsletter