Horoscop

Am intrat în sezonul Balanțelor. 5 curiozități despre acești nativi

Din 23 septembrie până în 22 octombrie este perioada nativilor Balanță. Află mai jos 5 curiozități despre această zodie.

Din 23 septembrie până în 22 octombrie este perioada nativilor Balanță/ FOTO: pixabay.com Din 23 septembrie până în 22 octombrie este perioada nativilor Balanță/ FOTO: pixabay.com

 

 


La data de 23 septembrie, din punct de vedere astrologic, se face trecerea în această zodie, a 7-a pe cercul zodiacal clasic european, care cuprinde 12 zodii. Se încheie pe 22 octombrie.

 


Semnul zodiacal este asimilat simbolului balanţei, care înseamnă în primul rând echilibru. Cei din jurul nativilor vor fi atraşi de aceştia de farmecul lor, de atitudinea prietenească destinsă. Ambiţiile şi dorinţele se subordonează prietenilor şi asociaţilor săi. Acţionând împreună cu aceştia se vor simţi în siguranţă.

Semnul este asociat cu planeta Venus care înseamnă dragoste, beneficii şi puţin noroc. Cei născuţi în această zodie sunt indulgenţi, sociabili, buni diplomaţi şi stăpânesc arta de şti cum să se poarte cu ceilalţi, fapt ce impune respect. Menţinerea echilibrului, ideea de a trăi şi a-i lăsa şi pe ceilalţi să trăiască reprezintă necesităţi vitale pentru nativii zodiei. Sunt adaptabili, au bun gust şi talent artistic. Iubesc culorile, tablourile, muzica şi dansul şi ies în evidenţă datorită înfăţişării plăcute.


Compromisul, vorba agreabilă, conversaţia dirijată sunt caracteristicile celor născuţi în această zodie, potrivit www.eastrolog.ro. Au aptitudini pentru studiu, îndemânare şi în genere înclinaţii pentru artă, având gusturi rafinate. Pot face carieră în lumea publicităţii sau a comerţului.

  • Piatra mistică - coral, jad
  • Ziua norocoasă - vineri
  • Numerele norocoase - 6, 9
  • Culori norocoase - vernil, roz
  • Simţul cel mai dezvoltat - auzul

Alimentele benefice: alimente uşoare, carne de pasăre, fructe, ceaiuri din frunze şi fructe; alimente de culoare galbenă sau verde; benefice sunt îndeosebi crudităţile, legumele şi fructele de toamnă. Nativul Balanţă este un gurmand şi este predispus la boli de rinichi, la afecţiuni ale vezicii, uretrei, pielii şi încheieturilor.


Cum sunt nativii Balanță în funcție de gen?

Bărbatul Balanţă este fermecător, distractiv, inteligent, gentil, politicos şi comunicativ, dar în cele din urmă, extrem de greu de citit. Îi place să se afle mereu în centrul atenţiei, pentru a se putea bucura de toată admiraţia pe care e convins că o merită. Este un altruist şi se poate conta pe ajutorul său, căci el îl acordă ca pe ceva natural, firesc, dublat fiind şi de o mare generozitate. Cultivă o anume etichetă în relaţiile umane, refuzând categoric vulgaritatea sau ostentaţia. Este un bun observator al caracterelor şi comportamentelor umane. Luciditatea cu care apreciază situaţiile şi buna adaptabilitate îi sunt de ajutor în depăşirea obstacolelor vieţii.

Femeia Balanţă deţine inconştient secretul de a plăcea. Farmecul nativei este foarte puternic, dar este exersat cu fineţe. Are o personalitate dură, hotărâtă, îi place să activeze în lumea bărbaţilor, ea ştie că poate seduce pe oricine şi tot ceea ce îşi propune poate duce la bun sfârşit, potrivit www.zodiacool.ro. Florile preferate sunt trandafirii roşii. Este o mamă bună pentru copiii ei, afectuoasă, bună gospodină, plină de tact şi calm. Femeia Balanţă este soţia ideală pentru bărbatul ambiţios, condiţia fiind ca el să aprecieze calităţile sale. Se îmbracă elegant, cu mult bun gust, demonstrând un simţ estetic deosebit. Este foarte atentă la imaginea sa şi va căuta mereu să fie aranjată pentru a plăcea lumii. Îşi ţine viaţa personală departe de ochii curioşilor, lăsând să se vadă doar ceea ce ea doreşte.


Copiii născuţi în zodia Balanţă sunt frumoşi şi foarte ataşaţi. Pun întrebări inteligente, sunt curioşi şi agreează compania adulţilor pe care îi studiază în tăcere. Spiritul lor de observaţie foarte viu şi compania celor mari îi ajută să devină profunzi în gândire, după cum menţionează www.copilul.ro. Nu vor înţelege niciodată de ce oamenii se ceartă sau sunt răi unii cu alţii. Vor respinge întotdeauna brutalitatea, dar fără a ezita să manifeste curaj când o problemă de onoare o cere. Copilul acestei zodii nu suportă să fie umilit, şi dacă acest lucru se întâmplă, se transformă fie într-un copil retras, închis în sine, fie într-un rebel fără cauză. Fetiţele sunt cochete şi îşi petrec multă vreme în faţa oglinzii.

5 curiozități despre zodia Balanță

  1. Nativii Fecioară sunt persoane care țin la propria lor intimitate. Chiar dacă crezi că le cunoști trebuie să știi că cel mai probabil te înșeli.
  2. Persoanele născute sub acest semn zodiacal au standarde foarte înalte, de aceea este greu să ajungi în inima lor.
  3. Sunt persoane perfecționiste și vor încerca mereu să se autodepășească.
  4. Balanța este genul de persoană care atunci când face un lucru pentru cineva, nu așteaptă nimic în schimb.
  5. Dacă cineva sau ceva le deranjează sau supără, Balanțele nu vor risporta.

CITEȘTE ȘI:

Cea mai răzbunătoare zodie. Nativul care caută toate punctele slabe

Zodiacul dragostei. Top 5 cele mai romantice zodii din horoscop de care te poți îndrăgosti instant

Ultimele Stiri
abonare newsletter