Horoscop

Zodia care minte de „îngheață apele”. Acest nativ este maestrul minciunilor

Acest nativ poate părea la prima vedere o persoană blândă și altruistă, însă este un lup în haine de oaie și un maestru al minciunilor. Află de ce nativ trebuie să te ferești.

Acest nativ poate părea la prima vedere o persoană blândă și altruistă, însă este un lup în haine de oaie și un maestru al minciunilor/ Foto: pixabay.com Acest nativ poate părea la prima vedere o persoană blândă și altruistă, însă este un lup în haine de oaie și un maestru al minciunilor/ Foto: pixabay.com

 

Zodia care minte de „îngheață apele”. În situații mai critice din viața de zi cu zi, mulți oameni vor apela, fără nicio urmă de ezitare, la minciună. Însă chiar dacă unele minciuni sunt nevinovate, această zodie te va minți pe față când te aștepți mai puțin.


 

Chiar dacă este greu de crezut, este vorba despre nativii Berbec.


Berbec, zodia care minte de „îngheață apele”

Nativii Berbec pot părea la prima vedere persoane care te vor ajuta de fiecare dată, dar cei născuți sub acest semn sunt firi temperamentale și foarte agresive în vorbă. 

Acești nativi sunt cei care încearcă mereu să scape de probleme, fără a răni persoanele din jur. Dar trebuie să luăm în considerare faptul că „minciuna are picioare scurte!”.


Sunt foarte orgolioși și plini de ei și nu vor învăța niciodată să reacționeze cu calm atunci când sunt criticați.

Așadar, pentru ei, minciunile încep să apară cel mai des atunci când vine vorba despre dragoste și relații. Ei nu iau în serios acest lucru și reușesc să transforme totul într-un simplu joc.


 

CITEȘTE ȘI:


Zodiile care se potrivesc cel mai bine. Ce nativi formează cuplul perfect?

Ce zodie înșeală cel mai des? Topul celor mai INFIDELE zodii

 

Fiind considerați niște lideri înnăscuți, Berbecii vor călca pe cadavre pentru a  impune celorlalți din jur punctul lor de vedere. De multe ori asta înseamnă că va apela la minciuni pentru a ajunge acolo unde își dorește. Putem spune că acest semn zodiacal va ocoli adevărul fără să ne dăm seama.

Totodată, pentru a fi văzuți cu ochi buni de superiori, nativii Berbec vor încerca să născocească minciuni pentru a-și atinge toate scopurile, chiar dacă asta înseamnă să mintă despre alți colegi.

Singurul lucru care îi drădează pe nativii Berbec atunci când mint este privirea. Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, acest lucru este foarte adevărat în ceea ce îi privește pe nativi. Chiar dacă minte, Berbecul nu va privi niciodată persoana în ochi sau va încerca să atragă atenția la un obiect din jur în timp ce vorbește.

Berbecii pot fi prinși cu „mâța-n sac” dacă dacă nu îşi mai amintesc ce scuze au folosit. În caz că este demascat, va face tot posibilul să nege acuzaţiile.

 

CITEȘTE ȘI:

Zodia care îți câștigă încrederea și te manipulează cum vrea. În ce nativ nu trebuie să ai niciodată încredere

Ce il face fericit pe un bărbat în funcție de zodia în care s-a născut? Astrele îți oferă răspunsul

Ultimele Stiri
abonare newsletter