Ştiri din Transilvania

Ce zodie înșeală cel mai des? Topul celor mai INFIDELE zodii

Afla mai jos care sunt motivele care determină nativii fiecarei zodii să le fie infideli partenerilor.

Ce zodii înșeală cel mai des? Topul celor mai INFIDELE zodii Ce zodii înșeală cel mai des? Topul celor mai INFIDELE zodii

 

 


Fiecare își dorește alături un partener de viață loial, însă atunci când oamenii nu găsesc ce caută într-o relație, au tendința de a călca strâmb. 

 


BERBEC

Un berbec te va insela numai atunci cand simte ca relatiei voastre ii lipseste aventura si entuziasmul. Firi energice, nativii acestei zodii vor cauta in alta parte doza de adrenalina care le lipseste daca tu nu vei putea tine pasul cu ei. De asemenea, sunt orgoliosi si au nevoie de atentie asa ca tine-i interesul viu cu multa afectiune si surprize.


TAUR

Taurii se numara printre cele mai loiale semne ale zodiacului si vor fi tentati sa insele doar daca banuiesc ca partenerul de viata le-a fost infidel. Daca vrei loialitatea Taurului, nu-l face gelos, arata-i ca-ti pasa de el si vei descoperi un partener pe care te poti baza.


GEMENI

Inteligenta este cuvantul care ii caracterizeaza pe nativii acestui semn, asa ca pentru ei este foarte important ca partenerul de viata sa-i stimuleze intelectual si sa poata purta o conversatie pe orice tema. Atunci cand insala, Gemenii o fac mai mult pentru legatura emotionala si intelectuala pe care o descopera alaturi de o alta persoana, si nu pentru atractia fizica.


RAC

Sensibili si introvertiti, Racii nu obisnuiesc sa le fie infideli partenerilor de viata. Cei nascuti sub semnul Racului au insa foarte putina incredere in ei insisi, asa ca atunci cand insala o fac pentru ca cealalta persoana le ofera incredere si le gadila orgoliul. Daca partenerul tau face parte din aceasta zodie, il poti tine aproape reasigurandu-l de calitatile sale pe care le uita atat de des.

LEU

La fel ca Berbecii, Leii au nevoie de o doza de drama si aventura in viata lor, adora sa fie in centrul atentiei si sa exceleze la ceea ce fac. De aceea, au o reputatie excelenta, fie la locul de munca, fie in cercul lor de prieteni. Atunci cand insala, Leii aleg o persoana plina de energie, care sa ii trezeasca la viata.

FECIOARĂ

Nativii din Fecioara sunt adeseori vazuti drept prea seriosi, dar, in acelasi timp, sunt loiali si cu picioarele pe pamant. Nu au foarte multa incredere in ei, asa ca atunci cand sunt criticati constant fie raspund si ei cu critici, fie se retrag in lumea lor. Au nevoie sa stie ca sunt iubiti exact asa cum sunt si vor oferi in schimb loialitate si afectiune.

BALANȚA

Balantele sunt firi romantice si atunci cand sunt intr-o relatie iau acest lucru foarte in serios. Cu toate ca nu sunt predispusi spre infidelitate, le place sa socializeze si sa flirteze, asa ca pot ajunge in situatii in care un flirt inocent merge prea departe. De asemenea, Balanta considera ca partenerul de viata trebuie sa le fie si cel mai bun prieten, asa ca ii poti mentine loialitatea daca ii esti alaturi atunci cand are nevoie de tine.

SCORPION

Nativii acestei zodii lasa de multe ori impresia ca sunt primii la inselat si asta e din cauza ca sunt misteriosi, traiesc intens si sunt extrem de pasionali. Au instincte sexuale foarte puternice asa ca e important pentru ei ca partenerul de viata sa le satisfaca fiecare dorinta, iar atunci cand acest lucru nu se intampla, tind sa caute in alta parte.

SĂGETATOR

Semne de foc, Sagetatorii au nevoie de actiune si aventura, inclusiv in dormitor. Cauta mereu experiente noi, iar partenerul de viata trebuie sa fie pregatit sa tina pasul cu firea lor energica. Urasc sa fie tinuti din scurt si valoreaza libertatea intr-o relatie mai mult decat orice alt semn zodiacal.

CAPRICORN

Calmi si calculati, Capricornii sunt loiali si iubitori pentru ca au puterea de a spune NU oricarei tentatii, indiferent de cat de puternica ar fi. Cer in schimb respect si admiratie de la partenerul de viata. Pentru ca nu obisnuiesc sa insele, este mai probabil sa rupa relatia decat sa fie infideli.

VĂRSĂTOR

Varsatorii nu sunt cea mai romantica zodie si cauta mai degraba sa se simta importanti si iubiti intr-o relatie. Pentru ca mintea lor lucreaza constant, au tendinta sa-si neglijeze partenerul de cuplu, par absenti si ei sunt de obicei cei inselati. Varsatorii sunt, de asemenea, cel mai imprevizibil semn al zodiacului, asa ca au nevoie de o doza de nesiguranta in relatia lor pentru a le mentine viu interesul.

PEȘTI

Cel mai creativ semn al zodiacului, nativul din Pesti are o imaginatie bogata si este de multe ori indragostit doar de ideea de iubire. Isi doresc o relatie magica si urasc monotonia, asa ca daca au parte de momente speciale alaturi de partenerul de cuplu, rareori sunt infideli.

 

CITEȘTE ȘI

Zodiile care se atrag. Ce zodie trebuie să ai pentru a forma un cuplu perfect

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter