Timp Liber

Zodiacul iubirii la Berbec. Care sunt zodiile compatibile cu această zodie

Lista zodiilor compatibile pentru cei născuți în zodia Berbec. Cu cine se poate înțelege o persoană Berbec. Compatibilitatea în funcție de zodie este una importantă în astrologie. Iată cum arată zodiacul iubirii la Berbec.

Zodiacul iubirii. Cu cine se potrivește un Berbec. FOTO: Pixabay.com Zodiacul iubirii. Cu cine se potrivește un Berbec. FOTO: Pixabay.com

 

Zodiile compatibile pentru zodia Berbec. Cu cine face pereche bună o persoană născută în zodia Berbec. Conform zodiacului, cei născuți în zodia Berbec sunt persoane iubitoare de distracție și adoră petrecerile. 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Pentru o persoană născută sub zodia Berbecului iubirea este totul și știe să o facă din toată inima. Cu toate astea, despre berbeci se spune că adoră prea mult libertatea pentru a avea succes în relațiile de lungă durată.

Un berbec este o persoană nerăbdătoare și de multe ori cauzatori de probleme într-o relație. Care sunt zodiile compatibile pentru Berbec și care nu. De ce nu e bine să fii într-o relație cu un Berbec. 


Iată care sunt zodiile compatibile cu un berbec

Zodiacul iubirii la Berbec. Săgetător zodie compatibilă cu Berbec

Săgetător și Berbec sunt două zodii semne de foc, ceea ce duce la o relație prea fierbinte pentru a fi manipulată.  Un berbec și un săgetător au o conexiune psihică puternică născută din dorinețele lor comune, în special când vine vorba de sex. Un săgetător și un berbec știu perfect cum să petreacă timpul liber împreună.


Relația Săgetător este una extrem de discretă și de cele mai multe ori ascunsă de privirile curioșilor. Cu siguranță cei născuți în zodia Săgetător fac pereche bună cu un Berbec.

Fecioara zodie compatibilă cu Berbec

Despre Fecioară și Berbec se spune că sunt o pereche puțin probabilă. Totuși, cele două zodii au mai multe în comun decât ne fac să credem stereotipurile clasice despre fiecare semn. Fecioara este adaptabilă și dedicată, în timp ce un Berbec este gata oricând să facă orice pentru atingerea obiectivelor. Un Berbec și o Fecioară vor fi mereu doi comunicatori grozavi în dormitor, iar lucrurile încep să devină fierbinți fără prea multă așteptare.


Ce zodie e compatibilă cu Berbec

Pe lista zodiilor compatibile cu un Berbec se află și Gemeni. Cele două zodii formează un cuplu de putere suprem. Un Berbec va reușit mereu să facă să râdă pe cineva din zodia Gemeni.  Amândouă zodii sunt neînfricate și se încurajează reciproc pentru atingerea unor obiective.  Singura problemă la relația Berbec – Gemeni este că ambii sunt prinși în jocurile tinereții și acceptă cu greu viața de adult.

Balanța și Berbec compatibili pe toate planurile

Zodiacul compatibilității aduce împreună Balanța și Berbecul. Aici avem clar întrebarea: Contrariile se atrag? Da, cele două zodii sunt semne opuse, ceea ce înseamnă că au obiective similare, dar căi diferite pentru ca ele să fie atinse. 


Balanța are propriile opinii pentru ei înșiși, cu excepția cazului în care simt că este necesar să le împărtășească. Berbecul, pe de altă parte, conduce prin afirmarea propriei voințe. Nu este că sunt plini de ei înșiși, ci că nu înțeleg de ce alții nu ar vrea să audă ce au în minte. Deși acești doi nu văd ochi în ochi, au atât de multe de învățat unul de la celălalt. Balanța îl înmoaie pe Berbec, iar Berbecul îi dă Balanței permisiunea să fie mai egoistă.

CITEȘTE ȘI:

Zodiacul banilor. Top 4 nativi care nu se pot abține din a cheltui bani inutil și au probleme financiare

Zodiacul iubirii pentru vara 2021. Ce zodii își vor găsi jumătatea și care sunt sortite dezamăgirii?

Ultimele Stiri
abonare newsletter