Ştiri din Transilvania

Zodiile care se potrivesc cel mai bine. Ce nativi formează cuplul perfect?

Compatibilitatea dintre zodii este foarte importantă, pentru că există zodii care nu se înţeleg deloc şi altele care se potrivesc perfect.

Zodiile care se potrivesc cel mai bine. Ce nativi formează cuplul perfect? Zodiile care se potrivesc cel mai bine. Ce nativi formează cuplul perfect?

 

 


Iată ce zodii se potrivesc cel mai bine unele cu celelalte.

 


Berbec

Partenerii cu care se înţeleg cel mai bine nativii din Berbec sunt din zodia Leului şi din cea a Săgetătorului, potrivit Astrology.com.au. Şanse de fericire în cuplu au şi cu Scorpionul, iar cu Fecioara se potrivesc cel mai puţin pentru o căsnicie frumoasă.


Taur

Zodia care se potriveşte cel mai bine cu nativii din Taur este Capricornul, urmată îndeaproape de Fecioară. De partea cealaltă, Taurii sunt cel mai puţin compatibili cu Săgetătorii, pentru că ambele zodii sunt orgolioase şi dominatoare.


Gemenii

Pentru nativii din Gemeni, sufletul-pereche trebuie să fie din zodiile Balanţă şi Vărsător. Nerecomandată de astrologi este combinaţia cu Scorpion, relaţia dinttre cele două semne zodiacale fiind, de regulă, tensionată şi deloc împlinită.


Racul este perechea perfectă pentru Scorpion

Racii pot face o pereche foarte frumoasă cu nativii din zodia Scorpionului, dar şi cu cei din Peşti. Pe de altă parte, din punct de vedere astrologic, cea mai nereuşită asociere este cu Capricornul şi Săgetătorul.

Leu

Şansele de fericire în cuplu sunt aproape maxime între nativii din Leu şi cei din Săgetător. O căsnicie frumoasă pot avea şi cu partenerii născuţi în zodia Berbecului.

Fecioara

Capricornul este cea mai compatibilă zodie cu Fecioara, urmată îndeaproape de Taur. De partea cealaltă, Vărsătorul şi Berbecul nu fac casă bună cu Fecioara, potrivit Astrology.com.au.

Balanţa şi Gemenii se înţeleg foarte bine

Balanţele pot fi extrem de fericite alături de nativii din Vărsător şi Gemeni, cu care au şanse mari să formeze un cuplu armonios. Nu acelaşi lucru se poate spune despre compatibilitatea cu Peştii, care este cea mai redusă.

Scorpion

Zodiile potrivite pentru Scorpioni sunt Peştii şi Scorpionii. Nerecomandată de astrologi pentru formarea de familii fericite este combinaţia Scorpion-Gemeni.

Săgetător

Cele mai mari şanse de fericire în doi le are nativul acestei zodii cu Leul, dar şi cu Berbecul. Zodiile care se potrivesc cel mai puţin cu Săgetătorul sunt Taurul şi Racul.

Capricorn

Fecioara şi Taurul sunt cele mai potrivite semne zodiacale pentru nativii din Capricorn. De partea cealaltă, de evitat este relaţia cu Racul.

Vărsător

Nativii din Vărsător fac casă bună cu cei din zodia Gemenilor şi ai Balanţei. Cele mai mici şanse de reuşită în cuplu le au cu Fecioarele. 

Peştii se potrivesc cu Racii şi Scorpionii

Racii şi Scorpionii sunt pe aceeaşi lungime de undă în cuplu cu nativul din zodia Peştilor. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre combinaţiile Peşti-Balanţă şi Peşti-Vărsător. 

 

CITEȘTE ȘI

Ce zodie înșeală cel mai des? Topul celor mai INFIDELE zodii

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter