FLOREȘTI

Floreștiul are o nouă capelă mortuară modernă. Au fost finalizate lucrările de lângă cimitirul din Tăuți

Au fost finalizate lucrările la noua capelă mortuară din satul Tăuți. Anunțul a fost făcut de către edilul Floreștiului, Bogdan Pivariu.

Au fost finalizate lucrările la noua capelă mortuară din satul Tăuți/ Foto: Bogdan Pivariu - Facebook Au fost finalizate lucrările la noua capelă mortuară din satul Tăuți/ Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

 

 


Lucrările la capela mortuară din satul Tăuți au fost finalizate. 

 


Potrivit lui Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești, începând de miercuri, 15 noiembrie, și localitatea Tăuți are un edificiu modern, complet echipat, pentru a-i omagia în condiții civilizate pe cei ce vor trece în neființă.

„Lucrările la capela mortuară din Tăuți au fost finalizate!
Dincolo de cerințele europene, orice localitate trebuie să aibă în sânul ei o capelă pentru a îi omagia pe cei trecuți în neființă.
Începând de astăzi și localitatea Tăuți are un edificiu modern, complet echipat, pentru a-i omagia în condiții civilizate pe cei ce vor trece în neființă în localitatea Tăuți. Finalizarea acestei capele a fost de durată, deoarece au fost o serie de situații de rezolvat cu terenul pe care aceasta este azi ridicată”, a transmis Bogdan Pivariu.


Proiectul a fost finanțat exclusiv din bugetul Consiliului Local Florești, având o valoare de aproximativ 700.000 de lei.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Locuri noi la grădiniță, în comuna Florești. Clădirea vechii școli din Tăuți va fi transformată și extinsă

Sensul giratoriu de la intersecția străzilor Cetății - Ioan Rus - Tăuțiului din Florești devine funcțional

Ultimele Stiri
abonare newsletter