Administrație

Sensul giratoriu de la intersecția străzilor Cetății - Ioan Rus - Tăuțiului din Florești devine funcțional

Sensul giratoriu de la intersecția străzilor Cetății, Prof. Ioan Rus și Tăuțiului din comuna Florești devine funcțional. Următoarea etapă: crearea unei benzi dedicate transportului în comun.

Un sens giratoriu nou în Florești devine funcțional / Foto: Facebook - Bogdan Pivariu Un sens giratoriu nou în Florești devine funcțional / Foto: Facebook - Bogdan Pivariu

 

 


Sensul giratoriu de la intersecția străzilor Cetății - Ioan Rus - Tăuțiului din Florești a devenit operațional, anunță primarul comunei, Bogdan Pivariu.

Intersecția dirijată prin sensul giratoriu este prima etapă dintr-un proiect amplu de modificare și modernizare a acestor străzi, care prevede și crearea unei benzi dedicate exclusiv mijloacelor de transport în comun.


Instituirea sensului giratoriu este o măsură prevăzută și în Studiul de Trafic realizat de către specialiștii Universității Tehnice pentru administrația locală.

„Fac un apel către participanții la trafic să circule cu atenție sporită și să respecte regulile de circulație, iar în cazul în care situația o va impune, va fi asigurat tot sprijinul și din partea poliției locale”, a declarat primarul Bogdan Pivariu.

CITEȘTE ȘI:

TRASEU DEVIAT pentru autobuzul M21, miercuri, la Florești. Autobuzul nu va opri într-o stație

Plăcuța de la ieșirea din Florești de pe Centura de Nord, VANDALIZATĂ! FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter