Externe

Un tânăr a murit înecat într-o fântână, încercând să-şi salveze câinele. Medicii nu au reușit să-i salveze viața

Un tânăr de 20 de ani s-a înecat, luni dimineaţă, în timp ce încerca să îşi salveze câinele căzut într-o fântână. Medicii nu au reușit să-i salveze viața.

Un tânăr de 20 de ani s-a înecat, luni dimineaţă, în timp ce încerca să îşi salveze câinele căzut într-o fântână. Medicii nu au reușit să-i salveze viața/ Foto: pixabay.com Un tânăr de 20 de ani s-a înecat, luni dimineaţă, în timp ce încerca să îşi salveze câinele căzut într-o fântână. Medicii nu au reușit să-i salveze viața/ Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat în vârstă de 20 de ani s-a înecat luni dimineaţă în timp ce încerca să îşi salveze câinele căzut într-o fântână din nordul Sardiniei. 

 


Tragedia s-a petrecut la San Teodoro, pe coasta nord-estică a insulei Sardinia. Bărbatul a fost găsit mort după ce s-a înecat în fântâna situată într-o zonă rurală a localităţii Lutturai. 

CITEȘTE ȘI:
Macabru! Bărbat mort de mai mult timp, găsit într-o fântână din Unguraș, Cluj
O femeie a făcut PRAF 9 mașini, între care una de Poliție! A condus RUPTĂ de beată prin Galați

Câinele a fost găsit mort


Potrivit poliţiei, cea mai plauzibilă ipoteză este aceea că tânărul s-a aplecat peste marginea fântânii de cinci metri adâncime pentru a-şi salva câinele şi a căzut. 

Câinele a fost de asemenea găsit mort în apa cu adâncimea de trei metri. Serviciile pentru intervenţii de urgenţă au recuperat ulterior cadavrul bărbatulu, notează ANSA.

CITEȘTE ȘI:

Un preot din județul Cluj a fost găsit mort într-o fântână adâncă de 10 metri

Un artist clujean a murit ÎNECAT la Vama Veche

abonare newsletter