Actualitate

Macabru! Bărbat mort de mai mult timp, găsit într-o fântână din Unguraș, Cluj

O persoană moartă a fost găsită într-o fântână din localitatea Unguraș, județul Cluj. Cadavrul a fost găsit după o perioadă mai lungă de timp.

Persoană moartă, găsită într-o fântână / Foto: ISU Cluj Persoană moartă, găsită într-o fântână / Foto: ISU Cluj


 

Pompierii au fost chemați în Unguraș, județul Cluj, după ce a fost găsită o persoană căzută într-o fântână din localitate.


 

Solicitarea a fost înregistrată marți, 27 decembrie, în jurul orei 12:26.


Când au ajuns la fața locului, echipajele ISU Cluj au constatat că este vorba despre o persoană care era moartă de mai mult timp. Victima nu ar fi căzut recent în acea fântână.

_____


UPDATE: Cadavrul este al unui bărbat în vârstă de circa 50 de ani.

Acesta se afla într-o fântână din curtea unei case nelocuite:


„Intervenție pentru recuperarea corpului unui bărbat căzut într-o fântână în localitatea Unguraș: Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit cu o autospecială pentru recuperarea corpului unui bărbat, căzut într-o fântână din curtea unei case nelocuite de pe raza localității Unguraș. Accesul în zona respectivă s-a realizat cu dificultate, fiind necesar transportul echipajului de pompieri cu un utilaj agricol pus la dispoziție de către primăria comunei Unguraș.

Corpul bărbatului, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost scos de către pompieri, iar acesta prezenta rigiditate cadaverică, fără posibilități de resuscitare”, a transmis ISU Cluj după finalizarea intervenției.

CITEȘTE ȘI:

Accident TERIBIL în Brașov, cu doi morți și doi răniți. Mașină, spulberată de TIR!

O femeie a făcut PRAF 9 mașini, între care una de Poliție! A condus RUPTĂ de beată prin Galați

Ultimele Stiri
abonare newsletter