Actualitate

Un artist clujean a murit ÎNECAT la Vama Veche

Lőrincz Gyula, artist vizual al Operei Maghiare din Cluj-Napoca, a murit după ce s-a înecat în Marea Neagră, în stațiunea Vama Veche.

Lőrincz Gyula, artist vizual al Operei Maghiare din Cluj-Napoca, a murit după ce s-a înecat în Marea Neagră. FOTO: Facebook/ Kolozsvári Magyar Opera Lőrincz Gyula, artist vizual al Operei Maghiare din Cluj-Napoca, a murit după ce s-a înecat în Marea Neagră. FOTO: Facebook/ Kolozsvári Magyar Opera

 

 


Lőrincz Gyula, un artist vizual clujean, și-a pierdut viața duminică, după ce s-a înecat în Marea Neagră, la Vama Veche. Opera Maghiară a transmis un mesaj de condoleanțe familiei:

 


„Asociația Operei Maghiare din Cluj-Napoca este profund îndurerată să audă despre moartea subită a colegului nostru, LŐRINCZ GYULA, artist vizual. Plecarea lui este o mare pierdere pentru instituția noastră. Viziunea sa artistică a fost crucială în ultimele decenii ale Operei . Condoleanțe familiei sale”, transmite comunitatea Operei Maghiare Cluj-Napoca (mesaj tradus din limba maghiară).

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean au fost solicitați să intervină duminică, 24 iulie, în Vama Veche, pe plaja Caluda, pentru a resuscita un bărbat înecat.


La fața locului au intervenit un echipaj SMURD B și un echipaj SAJ C2. În cazul pacientului de 54 de ani, din Cluj, s-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate fără rezultat, cadrele medicale declarând decesul.

CITEȘTE ȘI:

Accident mortal în Bobâlna! Bărbat, prins sub un tractor. A murit până la sosirea salvatorilor. FOTO

abonare newsletter