Național

O femeie a făcut PRAF 9 mașini, între care una de Poliție! A condus RUPTĂ de beată prin Galați

O femeie a condus ruptă de beată prin orașul Galați și a făcut praf nouă mașini, între care se afla și una deținută de Poliția Locală.

O femeie a condus beată și a lovit nouă mașini / Foto: monitoruldegalati.roo O femeie a condus beată și a lovit nouă mașini / Foto: monitoruldegalati.roo

 

 


O femeie de 44 de ani a condus ruptă de beată prin Galați și a lovit nouă mașini, între care s-ar fi aflat și o mașină a Poliției Rutiere.

 


Pe lângă faptul că nouă mașini au fost făcute praf, accidentul a fost soldat și cu rănirea șoferiței bete.

„La testarea alcoolscop, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătoarea auto a fost testată şi cu aparatul Drug test, rezultatul fiind negativ.


A fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmând a se stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut acest eveniment rutier”, au transmis polițiștii, conform monitoruldegalati.ro.

CITEȘTE ȘI:

Accident TERIBIL în Brașov, cu doi morți și doi răniți. Mașină, spulberată de TIR!

Locuitorii din Jucu câștigă? Se montează „stâlpișori” pe „drumul morții”, iar semaforul din zonă va funcționa mai mult timp

Etichete: femeie galati beat masini
abonare newsletter