Externe

O rachetă a căzut lângă un oraș din Republica Moldova! Poliția de frontieră, în alertă din cauza bombardamentelor rusești

O rachetă a căzut lângă un oraș din Republica Moldova luni, când bombardamentele rusești au fost intensificate. Poliția de frontieră și-a intensificat și ea patrulele și gradul de atenție.

O achetă a fost descoperită de poliția de frontieră în apropierea orașului Briceni / Foto: Facebook - Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova O achetă a fost descoperită de poliția de frontieră în apropierea orașului Briceni / Foto: Facebook - Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova

 

 


Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova a anunțat că o rachetă a fost descoperită de poliția de frontieră în apropierea orașului Briceni.

Poliția de frontieră este în alertă din cauza bombardamentelor rusești:


„În urmă cu puțin timp,  în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a poliției de frontieră, care din cauza bombardamentelor rusești de astăzi, și-au intensificat gradul de atenție”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne (MAI) al Republicii Moldova.

În conformitate cu planurile de acțiune ale MAI, poliția de frontieră a intensificat patrulele și a ridicat gradul de atenție în zona Inspectoratelor Briceni și Ocnița.


„În acest moment, zona în care a fost descoperită racheta a fost izolată de patrule ale poliției și poliției de frontieră. La fața locului sunt așteptate serviciile specializate ale Ministerului de Interne, Bombteh și IGSU”, a transmis MAI - Republica Moldova.

Rusia a dezlănţuit luni un nou baraj de rachete asupra Ucrainei, iar populaţia este îndemnată să se îndrepte spre adăposturi şi apărarea antiaeriană a intrat în acţiune, relatează Reuters şi CNN.

CITEȘTE ȘI:

Zelenski avertizează asupra intenţiei Rusiei de continua atacurile şi de a folosi iarna ca armă: „Înţelegem că teroriştii plănuiesc noi lovituri”

Avertisment: armele trimise Ucrainei încep să se „strecoare” în Africa. Ajung în mâinile teroriștilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter