Electric Castle

Peggy Gou NU mai vine la Electric Castle. Artista a fost confirmată cu COVID-19

DJ-ul sud coreean Peggy Gou nu va mai participa la ediția din acest a festivalului Electric Castle. Anunțul a fost făcut de artistă pe pagina personală de Instagram, dar și de organizatorii Electric Castle.

DJ-ul sud coreean Peggy Gou nu va mai participa la ediția din acest a festivalului Electric Castle/ Foto: Facebook - Peggy Gou DJ-ul sud coreean Peggy Gou nu va mai participa la ediția din acest a festivalului Electric Castle/ Foto: Facebook - Peggy Gou

 

DJ-ul sud coreean trebuie să fie prezentă vineri, 15 iulie, la festivalul Electric Castle care a început miercuri, 13 iulie. 


Artista a anunțat în jurul orei 11:00 pe pagina sa oficială de Instagram că a fost testată pozitiv COVID-19 și nu va mai putea participa la festivalul Electric Castle.

„Bună, deci am COVID. Mă simt groaznic că anulez, dar  nu pot călători săptămâna aceasta, prin urmare, nu voi putea să ajung în St. Tropez și România. Îmi pare foarte rău. 
Trebuie să mă fac mai bine. Sper că mă voi revanșa față de voi”, a transmis artista pe Instagram.


Insta story Peggy Gou/ Foto: Facebook -Electric Castle

De asemenea, organizatorii Electric Castle au anunțat că din motive independente de voința lor, Nastia nu va mixa la ediția din acest an.

Persoanele care au bilet de o zi pentru vineri și doresc să nu mai participe sunt rugați de organizatori să trimită un mail la contact@electriccastle.ro până pe 31 iulie pentru o rambursare. Numai biletele de o zi neutilizate (15.07) pot fi rambursate.


„Urâm să oferim astfel de știri, dar uneori se întâmplă lucruri asupra cărora nu avem control. Din păcate, Peggy Gou a fost testată pozitiv pentru Covid19, așa că nu va mai veni la Castel. Sperăm că se va face bine în curând. De asemenea, din motive independente de voința noastră, Nastia nu va juca la EC8. Dacă aveți un bilet de o zi pentru vineri și nu mai doriți să participați, trimiteți un e-mail la contact@electriccastle.ro până pe 31 iulie pentru o rambursare. Numai biletele de o zi neutilizate (15.07) pot fi rambursate”, au transmis organizatorii Electric Castle.

 

CITEȘTE ȘI:

Cea mai așteptată ediție Electric Castle a început în forță! Editors și Moderat deschid, astăzi, scena principală

Pană de curent la Electric Castle, în prima seară de la Bonțida! Ce au făcut festivalierii

Electric Castle şi-a deschis, oficial, porţile. Sute de tineri au ajuns deja la Bonţida. GALERIE FOTO

abonare newsletter