Educație

Universitatea Babeș-Bolyai organizează cea de-a doua ediție a festivalului „Zilele Alumni”

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin Centrul de Carieră, Orientare Profesională și Alumni, organizează în perioada 12 – 14 mai 2022, cea de-a doua ediție a festivalului „Zilele Alumni”.

Zilele Alumni UBB, la cea de-a doua ediție / Foto: UBB

 

 


Absolvenții UBB sunt așteptați să participe la un program dedicat alumnilor UBB cu durata de trei zile.

 


Universitatea organizează festivalul „Zilele Alumni” an de an, cu dorința de a dezvolta comunitatea absolvenților și astfel să le ofere un prilej de a se reîntâlni cu foștii colegi, de a reînvia amintirea anilor de studiu.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

În spiritul tradiției învățământului universitar de excelență, scopul evenimentului este de a releva importanța absolvenților în rândul comunității UBB. Alumnii vor avea posibilitatea să își revadă atât colegii de facultate, cât și profesorii, să ia la pas locurile preferate în care și-au petrecut studenția și vor avea șansa să arunce o privire asupra activităților curente ale Universității.


Deschiderea evenimentului va avea loc joi, 12 mai, în Aula Magna a UBB. Ziua de vineri va fi dedicată programelor organizate de facultățile UBB, iar, după-amiază vor avea loc tururi ghidate în centrul orașului și în muzeele Universității. Sâmbătă, organizatorii oferă participanților oportunități de divertisment, activități sportive, proiecții de film și o petrecere în aer liber.

Programul detaliat va fi actualizat permanent pe pagina web a evenimentului: https://alumni.ubbcluj.ro/alumni-days/.

CITEȘTE ȘI:

Cercetătorii UBB, marii câștigători în cadrul competiției Real Impact Awards 2021 pentru impactul cercetării în societate

UBB, în două clasamente internaționale. Primul loc în România la performanțele academice și responsabilitatea față de provocările planetei

Ultimele Stiri
abonare newsletter